Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik

Bag om Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik

"Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik" er 38. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet indeholder dødelighedsstatistikker fra forskellige lande, der er sammenlignelige med Danmark. Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726014013
  • Udgivet:
  • 6. november 2019
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik

"Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik" er 38. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet indeholder dødelighedsstatistikker fra forskellige lande, der er sammenlignelige med Danmark.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Brugerbedømmelser af Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik



Find lignende bøger
Bogen Dansk ernæring og international dødelighedsstatistik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.