Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De 7 dødssynder

- Retsmedicineren og efterforskeren om hvorfor ondskab findes i os alle

Bag om De 7 dødssynder

De 7 dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kan nemlig være med til at forklare, hvorfor nogle mennesker begår de værste forbrydelser. Det er samtaler om ondskab, moral, liv og død - samlet af journalist og forfatter Stine Bolther. Og det er samtidig et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711905708
 • Udgivet:
 • 10. September 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af De 7 dødssynder

De 7 dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kan nemlig være med til at forklare, hvorfor nogle mennesker begår de værste forbrydelser.

Det er samtaler om ondskab, moral, liv og død - samlet af journalist og forfatter Stine Bolther. Og det er samtidig et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager.

Brugerbedømmelser af De 7 dødssynder

 • Poul P. 24. April 2020

  Fantastik bog at læse -meget interessant at læse om opklaringsarbejde - kombineret
  med en retsmediciners dybgående forklaring og oplysninger om hvordan et lig kan
  kan skyldes et mord og hvordan det er udført —- og så nogle rigtige gode replikker som de 2 herrer med hver sit speciale kommer med undervejs - meget anbefalet bog som også får os til at tænke lidt om vores og andres måde at leve vores liv på


Find lignende bøger
Bogen De 7 dødssynder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.