Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner

indgår i Peter Kanin serien

Bag om De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner

Peter Kanins mor har strengt forbudt ham og hans søstre at lege i mr. McGregors køkkenhave. Det var nemlig der, deres far kom ud for en ulykke og endte i mrs. McGregors tærte! Hans tre søstre adlyder deres mor, men Peter Kanin er fræk og nysgerrig, og han forvilder sig ind i køkkenhaven, hvor han pludselig finder ud af, at det er et meget farligt sted at være kanin! I "De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner" kan du læse om Peter Kanins venner Samuel Knurhår, Julie Rapand, Mille Persille og en masse andre sjove dyr, der alle kommer ud for lidt af hvert i deres tid i skoven og i køkkenhaven. Beatrix Potter (1866-1943) var en engelsk børnebogsforfatter, der er kendt og elsket for sine fortællinger om Peter Kanin. Første bog i serien, "Historien om Peter Kanin", udkom i 1902 og er sidenhen blevet oversat til et væld af sprog og solgt i over 45 millioner eksemplarer. I 2007 udkom en film om Beatrix Potter med Renée Zellweger i hovedrollen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728012079
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 7. Juli 2021
  • Oplæser:
  • Dianna Vangsaa
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner

Peter Kanins mor har strengt forbudt ham og hans søstre at lege i mr. McGregors køkkenhave. Det var nemlig der, deres far kom ud for en ulykke og endte i mrs. McGregors tærte! Hans tre søstre adlyder deres mor, men Peter Kanin er fræk og nysgerrig, og han forvilder sig ind i køkkenhaven, hvor han pludselig finder ud af, at det er et meget farligt sted at være kanin!

I "De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner" kan du læse om Peter Kanins venner Samuel Knurhår, Julie Rapand, Mille Persille og en masse andre sjove dyr, der alle kommer ud for lidt af hvert i deres tid i skoven og i køkkenhaven.

Beatrix Potter (1866-1943) var en engelsk børnebogsforfatter, der er kendt og elsket for sine fortællinger om Peter Kanin. Første bog i serien, "Historien om Peter Kanin", udkom i 1902 og er sidenhen blevet oversat til et væld af sprog og solgt i over 45 millioner eksemplarer. I 2007 udkom en film om Beatrix Potter med Renée Zellweger i hovedrollen.

Brugerbedømmelser af De samlede eventyr om Peter Kanin og hans vennerGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.