Den dobbelte bank af Hans Jakob Helms

Den dobbelte bank

af

"Jeg stod med mit glas midt i stuen og følte mig meget stor i det lille run. Hun kom hen til mig og stod lidt og så på mig, mens hun drak af det højstilkede krystalglas.Så satte hun det på bordet og trådte helt hen til mig. Hun havde lagt jakken, og brysterne bag den hvide silkebluse pressede sig mod min mave, mens hun så op på mit ansigt. "Nu, Viking," sagde hun.Da jeg kyssede hende, slyngede hun et ben rundt om mit og lod strømpen og den spidse stilet glide langsomt ned over mit lår og skinneben, mens hendes hænder greb fat i mit nakkehår og trak mig ind mod hendes åbne mund."Til en konference i Argentina oplever en dansk embedsmand et erotisk eventyr uden lige. Den forførende, pelsklædte skønhed, som han tilfældigt møder på en bar, viser ham sider af den argentinske kultur, der er de færreste forundt.
Den danske forfatter Hans Jakob Helms blev født i Østgrønland i 1949. Som forfatter trækker Helms på sit indgående kendskab til Grønland, sin mangeårige erfaring som embedsmand i både Grønland og Danmark, og som deltager i møder og forhandlinger over hele verden. Han debuterede som forfatter i 1977 med miljøkrimien Giftpølen og har sidenhen udgivet en lang række anmelderroste bøger – senest bogen Hold da kræft mand, der er en personlig beretning om livet med prostatakræft.

Læs mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726088571
 • Udgivet:
 • 14. august 2019
 • Straks på e-mail
 • 28,95 kr.
 • 0,00 kr.
Eller spar samlet 14% som medlem
 • 24,95 kr.
 • 4,05 kr. (14%)
 • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
  1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Den dobbelte bank
"Jeg stod med mit glas midt i stuen og følte mig meget stor i det lille run. Hun kom hen til mig og stod lidt og så på mig, mens hun drak af det højstilkede krystalglas.
Så satte hun det på bordet og trådte helt hen til mig. Hun havde lagt jakken, og brysterne bag den hvide silkebluse pressede sig mod min mave, mens hun så op på mit ansigt. "Nu, Viking," sagde hun.
Da jeg kyssede hende, slyngede hun et ben rundt om mit og lod strømpen og den spidse stilet glide langsomt ned over mit lår og skinneben, mens hendes hænder greb fat i mit nakkehår og trak mig ind mod hendes åbne mund."

Til en konference i Argentina oplever en dansk embedsmand et erotisk eventyr uden lige. Den forførende, pelsklædte skønhed, som han tilfældigt møder på en bar, viser ham sider af den argentinske kultur, der er de færreste forundt.Den danske forfatter Hans Jakob Helms blev født i Østgrønland i 1949. Som forfatter trækker Helms på sit indgående kendskab til Grønland, sin mangeårige erfaring som embedsmand i både Grønland og Danmark, og som deltager i møder og forhandlinger over hele verden. Han debuterede som forfatter i 1977 med miljøkrimien Giftpølen og har sidenhen udgivet en lang række anmelderroste bøger – senest bogen Hold da kræft mand, der er en personlig beretning om livet med prostatakræft.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Den dobbelte bank


Andre bøger af Hans Jakob Helms
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.