Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den farlige alder

- Breve og dagbogsoptegnelser

Bag om Den farlige alder

I Den farlige alder følger vi Elsie Lindtner, der i en alder af 42 forlader sin mand og flytter til en afsides ø. Herfra skriver hun dagbog og breve, der giver et personligt og intimt indblik i hendes tanker om alt fra sig selv, sin alder, samfundet omkring hende og dets syn på hende og hendes køn. »Mænd har betroet mig, jeg var den eneste kvinde, med hvem de talte som med en ligemand. Jeg har aldrig følt mig lige med nogen mand. Kun mit eget køn forstår jeg, kun mit eget køn beundrer jeg. I virkeligheden synes jeg, der er større forskel på mand og kvinde end på den døde sten og den groende plante«, skriver Elsie blandt andet i sin dagbog. Hun holder sig i hvert fald ikke tilbage, og det står tydeligt, hvorfor den i 1910 blev en skandaleroman. Den farlige alder er en tidsløs fortælling om det at være kvinde og om at finde sig selv uden at være afhængig af mændenes syn på kvinder. Bogen indledes med et forord af forfatter, komiker og fremtrædende feminist Sanne Søndergaard.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772165653
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 15. Marts 2022
  • Oplæser:
  • Ellen Dahl Bang
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den farlige alder

I Den farlige alder følger vi Elsie Lindtner, der i en alder af 42 forlader sin mand og flytter til en afsides ø. Herfra skriver hun dagbog og breve, der giver et personligt og intimt indblik i hendes tanker om alt fra sig selv, sin alder, samfundet omkring hende og dets syn på hende og hendes køn.

»Mænd har betroet mig, jeg var den eneste kvinde, med hvem de talte som med en ligemand. Jeg har aldrig følt mig lige med nogen mand. Kun mit eget køn forstår jeg, kun mit eget køn beundrer jeg. I virkeligheden synes jeg, der er større forskel på mand og kvinde end på den døde sten og den groende plante«, skriver Elsie blandt andet i sin dagbog. Hun holder sig i hvert fald ikke tilbage, og det står tydeligt, hvorfor den i 1910 blev en skandaleroman.

Den farlige alder er en tidsløs fortælling om det at være kvinde og om at finde sig selv uden at være afhængig af mændenes syn på kvinder.

Bogen indledes med et forord af forfatter, komiker og fremtrædende feminist Sanne Søndergaard.

Brugerbedømmelser af Den farlige alderFind lignende bøger
Bogen Den farlige alder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.