Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den forbandede jord

Bag om Den forbandede jord

Til alle, der elskede Havets katedral, kommer her en stor historisk roman fra 800-tallets farverige og dramatiske Barcelona. Barcelona år 861. Den unge og uerfarne biskop Frodo ankommer sammen med en flok frankiske bosættere til byen, som er mørk, fattig og blot tæller et par tusind indbyggere – Frodo med personlige ambitioner om at bygge en katedral og gøre byen til en blomstrende handelsby, bosætterne med håb om et bedre liv end det, de forlod. Men byen er ofte udsat for mauriske plyndringstogter, og det er en farlig og nærmest umulig opgave, der venter dem. I adelskvinden Goda finder Frodo en allieret, og sammen prøver de at redde byen fra dens totale forfald, men langtfra alle er begejstrede for den forandring, Frodo bringer med sig. Det kommer ikke til at skorte på rivaliseringer, sammensværgelser, bedrag og intriger, og spørgsmålet er, om Frodo og Goda og deres venner i byen kan lykkes med deres forehavende, om byen har en fremtid – og i givet fald hvilken. Den forbandede jord er historien om en by, der længes efter frihed, og en ung, stræbsom mand, der tror på, at han kan udrette mirakler. En stor historisk roman om magt og kærlighed, hævn og bedrag i en mørk og fascinerende tid, inden Barcelona blev den by, vi kender i dag. ”En fremragende roman om en mørk periode præget af blodige magtkampe.” – Ildefonso Falcones, forfatter til Havets katedral og Jordens arvinger Pressen skriver: »En pragtfuld roman, der er en nydelse at læse. Er du fan af Ildefonso Falcones, så er denne roman lige noget for dig.« ****** – Søndag »… har alle ingredienser til at blive en klassiker.« – Litteratursiden »Juan Francisco Ferrándiz har udført en kraftpræstation med det historiske i ”Den forbandede jord” …« – Nordjyske Stiftstidende »Det er en fængende og barsk historie …« – Bogblogger.dk

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788763865982
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 648
 • Udgivet:
 • 12. Juni 2020
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 150x222x42 mm.
 • Vægt:
 • 668 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 23. Juli 2024

Beskrivelse af Den forbandede jord

Til alle, der elskede Havets katedral, kommer her en stor historisk roman fra 800-tallets farverige og dramatiske Barcelona.

Barcelona år 861. Den unge og uerfarne biskop Frodo ankommer sammen med en flok frankiske bosættere til byen, som er mørk, fattig og blot tæller et par tusind indbyggere – Frodo med personlige ambitioner om at bygge en katedral og gøre byen til en blomstrende handelsby, bosætterne med håb om et bedre liv end det, de forlod. Men byen er ofte udsat for mauriske plyndringstogter, og det er en farlig og nærmest umulig opgave, der venter dem.

I adelskvinden Goda finder Frodo en allieret, og sammen prøver de at redde byen fra dens totale forfald, men langtfra alle er begejstrede for den forandring, Frodo bringer med sig. Det kommer ikke til at skorte på rivaliseringer, sammensværgelser, bedrag og intriger, og spørgsmålet er, om Frodo og Goda og deres venner i byen kan lykkes med deres forehavende, om byen har en fremtid – og i givet fald hvilken.

Den forbandede jord er historien om en by, der længes efter frihed, og en ung, stræbsom mand, der tror på, at han kan udrette mirakler. En stor historisk roman om magt og kærlighed, hævn og bedrag i en mørk og fascinerende tid, inden Barcelona blev den by, vi kender i dag.

”En fremragende roman om en mørk periode præget af blodige magtkampe.”
– Ildefonso Falcones, forfatter til Havets katedral og Jordens arvinger

Pressen skriver:

»En pragtfuld roman, der er en nydelse at læse. Er du fan af Ildefonso Falcones, så er denne roman lige noget for dig.«
****** – Søndag

»… har alle ingredienser til at blive en klassiker.«
– Litteratursiden

»Juan Francisco Ferrándiz har udført en kraftpræstation med det historiske i ”Den forbandede jord” …«
– Nordjyske Stiftstidende

»Det er en fængende og barsk historie …«
– Bogblogger.dk

Brugerbedømmelser af Den forbandede jordGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.