Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den perfekte mand, en selvbiografi

Bag om Den perfekte mand, en selvbiografi

Hvorfor ikke gøre forsøget og blive den mand, som en smuk kvinde drømmer om? En ung forfatter modtager en dag et opkald fra en kvinde fra sin fortid. Hun har en noget udsædvanlig forespørgsel. Den indbyder ham til at udnytte alle sine evner som den løgner, hans liv har gjort ham til – fra en virkelighedsfjern opvækst mellem drømme og nedture i Jylland til lidenskabelige affærer med handicappede kvinder i Hollywood. Han har løjet hele sit liv, og nu bliver han fristet til at skabe den største løgn af dem alle: At være en anden mand. Den perfekte mand, en selvbiografi er en bog om løgnen. Løgnen i alle dens facetter: Fortidens, forelskelsens og forfatterens løgne, som de tager sig ud ved en smuk kvindes mellemkomst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711423141
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2009
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den perfekte mand, en selvbiografi

Hvorfor ikke gøre forsøget og blive den mand, som en smuk kvinde drømmer om?

En ung forfatter modtager en dag et opkald fra en kvinde fra sin fortid. Hun har en noget udsædvanlig forespørgsel. Den indbyder ham til at udnytte alle sine evner som den løgner, hans liv har gjort ham til – fra en virkelighedsfjern opvækst mellem drømme og nedture i Jylland til lidenskabelige affærer med handicappede kvinder i Hollywood. Han har løjet hele sit liv, og nu bliver han fristet til at skabe den største løgn af dem alle: At være en anden mand.

Den perfekte mand, en selvbiografi er en bog om løgnen. Løgnen i alle dens facetter: Fortidens, forelskelsens og forfatterens løgne, som de tager sig ud ved en smuk kvindes mellemkomst.

Brugerbedømmelser af Den perfekte mand, en selvbiografiFind lignende bøger
Bogen Den perfekte mand, en selvbiografi findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.