dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Den smertefulde sandhed

Bag om Den smertefulde sandhed

Rose og Rachel. To skæbner, der er uløselig knyttet sammen, fordi de blev forbyttet ved fødslen, da hospitalet brændte. Roses mor, Sylvie, vidste godt, at det var det forkerte barn, hun reddede, men valgte alligevel Rachel og opdrog hende som sin egen. Rose føler sig forladt – af Sylvie, som ikke vil vedkende sig hende, af ungdomskæresten Brian, som valgte Rachel, og af ægtemanden, som dør fra hende. Tør hun stole på kærligheden igen, da en ny mand dukker op i hendes liv? Rose, Brian og Rachel har aldrig fået talt ud om, hvad der skete, dengang de var unge. Nu, tyve år senere, foregår der hele tiden en skjult kamp mellem dem, selvom de er venner. Afsløringen af den tragiske forbytning gør afstanden mellem de to kvinder større, og måske er det den unge Iris og hendes uovervindelige problemer, som kan bringe dem sammen igen. Da branden bryder ud i Sylvies hus, er der ingen, som ved, om det er venskabet eller jalousien, der styrer Rose og Rachels handlinger. "Den smertefulde sandhed" er den spændende fortsættelse af "Løgnens lysthave".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726282627
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. September 2022
 • Oplæser:
 • Pernille Geertsen
 • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den smertefulde sandhed

Rose og Rachel. To skæbner, der er uløselig knyttet sammen, fordi de blev forbyttet ved fødslen, da hospitalet brændte. Roses mor, Sylvie, vidste godt, at det var det forkerte barn, hun reddede, men valgte alligevel Rachel og opdrog hende som sin egen.

Rose føler sig forladt – af Sylvie, som ikke vil vedkende sig hende, af ungdomskæresten Brian, som valgte Rachel, og af ægtemanden, som dør fra hende. Tør hun stole på kærligheden igen, da en ny mand dukker op i hendes liv? Rose, Brian og Rachel har aldrig fået talt ud om, hvad der skete, dengang de var unge. Nu, tyve år senere, foregår der hele tiden en skjult kamp mellem dem, selvom de er venner.

Afsløringen af den tragiske forbytning gør afstanden mellem de to kvinder større, og måske er det den unge Iris og hendes uovervindelige problemer, som kan bringe dem sammen igen. Da branden bryder ud i Sylvies hus, er der ingen, som ved, om det er venskabet eller jalousien, der styrer Rose og Rachels handlinger.

"Den smertefulde sandhed" er den spændende fortsættelse af "Løgnens lysthave".

Brugerbedømmelser af Den smertefulde sandhedFind lignende bøger
Bogen Den smertefulde sandhed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.