Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Den trofaste læser

Den unge efterforsker fra Helsinkis politi, Jessica Niemi bliver sat på opklaringen af en meget usædvanlig drabssag: Krimiforfatteren Roger Koponens kone findes myrdet siddende alene ved spisebordet derhjemme, klædt i en sort aftenkjole og med ansigtet stivnet i et bizart smil. Hvad der ved første øjekast ligner en forstyrret persons absurde værk, viser sig at være det første i en række rituelle mord – som alle følger et mønster hentet fra Koponens berømte trilogi. Jessica Niemi og hendes team arbejder på højtryk for at forhindre flere døde, men gerningsmanden er altid et provokerende skridt foran. Hvad angår motivation for disse grusomheder, famler politiet helt i blinde. Indtil det går op for dem, at ofrene alle sammen ligner Jessica Niemi skræmmende meget ... Er det her personligt? "Den trofaste læser" er første bind i en storserie fra Nordens nye krimikonge. Om forfatteren: Max Seeck er trods sit tyske navn pære finsk og bor i Helsinki. Oprindeligt har han arbejdet med marketing, men skriver nu på fuldtid og regnes som en de mest succesrige finske thrillerforfattere. "Den trofaste læser" er hans internationale gennembrud.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788743400561
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. April 2021
 • Oplæser:
 • Karen Abrahamsen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den trofaste læser

Den unge efterforsker fra Helsinkis politi, Jessica Niemi bliver sat på opklaringen af en meget usædvanlig drabssag: Krimiforfatteren Roger Koponens kone findes myrdet siddende alene ved spisebordet derhjemme, klædt i en sort aftenkjole og med ansigtet stivnet i et bizart smil. Hvad der ved første øjekast ligner en forstyrret persons absurde værk, viser sig at være det første i en række rituelle mord – som alle følger et mønster hentet fra Koponens berømte trilogi.
Jessica Niemi og hendes team arbejder på højtryk for at forhindre flere døde, men gerningsmanden er altid et provokerende skridt foran. Hvad angår motivation for disse grusomheder, famler politiet helt i blinde. Indtil det går op for dem, at ofrene alle sammen ligner Jessica Niemi skræmmende meget ... Er det her personligt?
"Den trofaste læser" er første bind i en storserie fra Nordens nye krimikonge.

Om forfatteren:
Max Seeck er trods sit tyske navn pære finsk og bor i Helsinki. Oprindeligt har han arbejdet med marketing, men skriver nu på fuldtid og regnes som en de mest succesrige finske thrillerforfattere. "Den trofaste læser" er hans internationale gennembrud.

Brugerbedømmelser af Den trofaste læser

 • Hanne A. 4. Juni 2021

  En spændende bog, hvor man ikke lige kan gætte slutningen. Overraskende. Pageturner. Er ikke sådan at lægge fra sig, når man er kommet i gang. Kan varmt anbefale bogen.


Find lignende bøger
Bogen Den trofaste læser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.