Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783736977266
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 152
  • Udgivet:
  • 10. januar 2023
  • Størrelse:
  • 170x9x240 mm.
  • Vægt:
  • 271 g.
  • BLACK WEEK
  Gratis fragt
Leveringstid: 2-3 uger
Forventet levering: 13. december 2024

Brugerbedømmelser af Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality



Find lignende bøger
Bogen Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.