Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det begynder med os

Bag om Det begynder med os

'Det begynder med os' starter, hvor 'Det ender med os' sluttede. Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.   Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært - 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728552117
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 4. November 2022
  • Oplæser:
  • Tina Kruse Andersen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det begynder med os

'Det begynder med os' starter, hvor 'Det ender med os' sluttede. Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

 

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært - 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Forlagets beskrivelse af Det begynder med os

Lily og hendes eksmand Ryle har endelig fået et civiliseret samarbejde omkring deres datter op at køre, da Lily pludselig støder ind i sin første kærlighed, Atlas, igen. Efter næsten to år adskilt er timingen nu endelig på deres side, og Lily siger med det samme ja, da Atlas inviterer hende ud.
Men hendes begejstring bliver hurtigt til bekymring. For selvom de ikke er gift mere, er Ryle stadig en stor del af hendes liv. Og Atlas Corrigan er nok den sidste mand, som Ryle ønsker at se i sin ekskones og datters liv.
"Det begynder med os" er en direkte efterfølger til "Det ender med os" og fortæller den fortsatte historie om Ryle, Lily og Atlas.

Colleen Hoover har skrevet en lang række romaner, hvoraf flere har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Desuden har hun tre år i træk vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre sønner.

Brugerbedømmelser af Det begynder med osFind lignende bøger
Bogen Det begynder med os findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.