Det blodige opgør af Louis L'Amour

Det blodige opgør

af

Medicin Hund var ude efter Kilrones skalp. Sproul havde svoret, at han ville dræbe ham med sine egne hænder. Alle Bannock-indianerne ønskede ham død – hurtigst muligt. Major Frank Paddock var jaloux på ham, fordi han troede, at hans kone var forelsket i Kilrone, men alligevel forlod han det fort, hvor han havde kommandoen, og overlod det til Kilrone. Her mødte han Betty, der gav ham håbet tilbage om, at han trods alt havde en fremtid. Men hvis ikke Kilrone havde haft et ukueligt mod, den frækkeste dristighed og de hurtigste skydere, som endnu var set i Vesten, var der ikke blevet en fremtid for nogen af dem!Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og hans løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.

Læs mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711581834
 • Udgivet:
 • 27. oktober 2016
 • Straks på e-mail
 • 47,95 kr.
Eller spar samlet 16% som medlem
 • 40,95 kr.
 • 8,05 kr. (16%)
 • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
  1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Det blodige opgør
Medicin Hund var ude efter Kilrones skalp. Sproul havde svoret, at han ville dræbe ham med sine egne hænder. Alle Bannock-indianerne ønskede ham død – hurtigst muligt.

Major Frank Paddock var jaloux på ham, fordi han troede, at hans kone var forelsket i Kilrone, men alligevel forlod han det fort, hvor han havde kommandoen, og overlod det til Kilrone. Her mødte han Betty, der gav ham håbet tilbage om, at han trods alt havde en fremtid. Men hvis ikke Kilrone havde haft et ukueligt mod, den frækkeste dristighed og de hurtigste skydere, som endnu var set i Vesten, var der ikke blevet en fremtid for nogen af dem!

Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og hans løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Det blodige opgør


Andre bøger af Louis L'Amour
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.