Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det bløde hylster

Bag om Det bløde hylster

"i det dybe skød en regnormsmadding på det sorte vand kys mit hjerte om til en bøje en chokbøje skuden er af brød admiralens hoved mel i en jernhat. Forankret er kun vind og vejr enhver kurs enhver brugsanvisning bør kolporteres under forfalsket flag." Carl Bang (1928-1998) var en dansk forfatter og digter. Han blev født i Aabenraa og voksede op i Viborg. Som 18-årig debuterede han med digtsamlingen "Vandfald og vindeltrapper". Carl Bang kastede sig efterfølgende over prosaen og skrev både romaner og noveller. Hans engagement i politik og samfund præger en del af hans forfatterskab, hvor særligt forholdet mellem socialklasserne er et genkommende tema. Carl Bang modtog i løbet af sin karriere en lang række anerkendelser. Her kan blandt andet nævnes Statens kunstfonds livsvarige ydelse i 1981, Henrik Pontoppidans Mindefonds Legat i 1986 og Herman Bangs Mindelegat i 1992.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711618127
  • Udgivet:
  • 12. December 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det bløde hylster

"i det dybe skød
en regnormsmadding
på det sorte vand
kys mit hjerte om til en bøje
en chokbøje
skuden er af brød
admiralens hoved
mel i en jernhat.
Forankret er kun vind og vejr
enhver kurs
enhver brugsanvisning
bør kolporteres under forfalsket flag."

Carl Bang (1928-1998) var en dansk forfatter og digter. Han blev født i Aabenraa og voksede op i Viborg. Som 18-årig debuterede han med digtsamlingen "Vandfald og vindeltrapper". Carl Bang kastede sig efterfølgende over prosaen og skrev både romaner og noveller.

Hans engagement i politik og samfund præger en del af hans forfatterskab, hvor særligt forholdet mellem socialklasserne er et genkommende tema.

Carl Bang modtog i løbet af sin karriere en lang række anerkendelser. Her kan blandt andet nævnes Statens kunstfonds livsvarige ydelse i 1981, Henrik Pontoppidans Mindefonds Legat i 1986 og Herman Bangs Mindelegat i 1992.

Brugerbedømmelser af Det bløde hylsterFind lignende bøger
Bogen Det bløde hylster findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.