dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

DET ER IKKE LET

Bag om DET ER IKKE LET

Det er ikke let 2016 er efterfølgeren til forfatterens debut Det er ikke let, som udkom i november 2015 som en videreførelse af den satiriske tradition fra Blæksprutten, der udkom sidste gang i 2014. Digtsamlingen giver i sproglige billeder et aktuelt og historisk perspektiveret portræt af året, der gik. I flere af digtene er det som i Det er ikke let fra i fjor et lån fra Dan Turèll, der er den gennemgående sproglige figur. Uddrag af bogen Det værste er ikke til at tro. Det bedste ville være at holde mund og tand for tunge. Det bedste ville være at holde ud med sproget. Det værste er at blive tilbudt gæstefutterne i andres hjem. Det bedste ville være at holde hund. Det bedste ville være at give op og nøjes med spaghettigudstjeneste på varmestuen om onsdagen for Lady og Vagabonden. Om forfatteren Lars Hougaard Clausen (f. 1960) er cand.theol. fra Aarhus Universitet. Han har udgivet digte og salmer. Han er lærer på Gallo Skolen og er formand for Poetklub Århus og redaktør af foreningens blad M gasin.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771903782
  • Udgivet:
  • 31. Januar 2017
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af DET ER IKKE LET

Det er ikke let 2016 er efterfølgeren til forfatterens debut Det er ikke let, som udkom i november 2015 som en videreførelse af den satiriske tradition fra Blæksprutten, der udkom sidste gang i 2014. Digtsamlingen giver i sproglige billeder et aktuelt og historisk perspektiveret portræt af året, der gik. I flere af digtene er det som i Det er ikke let fra i fjor et lån fra Dan Turèll, der er den gennemgående sproglige figur.

Uddrag af bogen
Det værste er ikke til at tro.
Det bedste ville være at holde mund
og tand for tunge.
Det bedste ville være at holde ud med sproget.
Det værste er at blive tilbudt gæstefutterne
i andres hjem.
Det bedste ville være at holde hund.
Det bedste ville være at give op
og nøjes med spaghettigudstjeneste
på varmestuen om onsdagen
for Lady og Vagabonden.

Om forfatteren
Lars Hougaard Clausen (f. 1960) er cand.theol. fra Aarhus Universitet. Han har udgivet digte og salmer. Han er lærer på Gallo Skolen og er formand for Poetklub Århus og redaktør af foreningens blad M gasin.

Brugerbedømmelser af DET ER IKKE LETFind lignende bøger
Bogen DET ER IKKE LET findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.