Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det professionelle køkken

Bag om Det professionelle køkken

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel. Bogen indeholder følgende kapitler: Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788729007203
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Udgivet:
  • 1. august 2023
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 171x242x14 mm.
  • Vægt:
  • 449 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 14. marts 2025

Beskrivelse af Det professionelle køkken

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Brugerbedømmelser af Det professionelle køkken



Find lignende bøger
Bogen Det professionelle køkken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.