Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det professionelle køkken

Bag om Det professionelle køkken

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel. Bogen indeholder følgende kapitler: Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788729007203
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Udgivet:
  • 1. August 2023
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 171x242x14 mm.
  • Vægt:
  • 449 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 7. Maj 2024

Beskrivelse af Det professionelle køkken

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Brugerbedømmelser af Det professionelle køkken



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.