Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Dictionary of Food Ingredients

af Y. Hui
Bag om Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212954
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 202
  • Udgivet:
  • 31. december 1995
  • Udgave:
  • 11999
  • Størrelse:
  • 152x229x11 mm.
  • Vægt:
  • 317 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 7. december 2024

Beskrivelse af Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Brugerbedømmelser af Dictionary of Food Ingredients



Find lignende bøger
Bogen Dictionary of Food Ingredients findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.