Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Digtsamleren Antologi nr. 1

En unik samling af skæve, liderlige, romantiske, samfundsvæsentlige og rå digte, fra en ny generation af danske digtere. Digtsamleren.dk er samlingspunkt for nyere dansk poesi. Her kan læsere få et særligt indblik i den nyere danske lyrikscene, dens mangfoldighed og særpræg, som en ny generation er ved at danne. Digtsamleren.dk er drevet af forlaget Copenhagen Storytellers, en central aktør på den danske lyrikscene, der udover Digtsamleren.dk driver de kendte københavnske litteratur scener: Ord på Flisen og Poesi i Tranquebar. I Digtsamleren Antologi nr. 1, har vi samlet det bedste gennem vores 4 årige historie. Du får præsenteret forfatterne og noget af bedste fra deres hånd.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793215108
  • Udgivet:
  • 24. Januar 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Digtsamleren Antologi nr. 1

En unik samling af skæve, liderlige, romantiske, samfundsvæsentlige og rå digte, fra en ny generation af danske digtere.

Digtsamleren.dk er samlingspunkt for nyere dansk poesi. Her kan læsere få et særligt indblik i den nyere danske lyrikscene, dens mangfoldighed og særpræg, som en ny generation er ved at danne.

Digtsamleren.dk er drevet af forlaget Copenhagen Storytellers, en central aktør på den danske lyrikscene, der udover Digtsamleren.dk driver de kendte københavnske litteratur scener: Ord på Flisen og Poesi i Tranquebar.

I Digtsamleren Antologi nr. 1, har vi samlet det bedste gennem vores 4 årige historie. Du får præsenteret forfatterne og noget af bedste fra deres hånd.

Brugerbedømmelser af Digtsamleren Antologi nr. 1Find lignende bøger
Bogen Digtsamleren Antologi nr. 1 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.