Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Din teenager er dit spejl

- Tør du kigge i det?

Bag om Din teenager er dit spejl

Psykoterapeut og teenageekspert Lotte Palsteen lærer dig at skabe en bedre relation til din teenager. Du får bedre forståelse for alt det, der ligger bag din teenagers reaktioner – og ikke mindst, hvad der ligger bag dine egne. Lotte Palsteen vejleder i, hvad der skal til, for at din teenager føler sig set, hørt og forstået, og giver dig som forælder mod på at se dig selv i et klart og kærligt lys. Hun kommer rundt om nutidens performance-kultur, der skaber 12-tals-”narkomaner”, og giver råd til, hvordan vi som forældre kan støtte den sunde selvmotivation og selvledelse og undgå den høje rate af unge med stress og depression. Måske tænker du, at teenagetiden er en anstrengende periode, der bare skal overstås? Men du kan bruge den turbulente tid til at lave et grundigt tjek af dig selv og dit liv. Lotte Palsteen er psykoterapeut MPF med mange års erfaring som underviser for børn og unge med følelsesmæssige og sociale problemer og er den mest populære foredragsholder i Danmark på teeageområdet.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788773399514
 • Udgivet:
 • 7. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Din teenager er dit spejl

Psykoterapeut og teenageekspert Lotte Palsteen lærer dig at skabe en bedre relation til din teenager. Du får bedre forståelse for alt det, der ligger bag din teenagers reaktioner – og ikke mindst, hvad der ligger bag dine egne.

Lotte Palsteen vejleder i, hvad der skal til, for at din teenager føler sig set, hørt og forstået, og giver dig som forælder mod på at se dig selv i et klart og kærligt lys. Hun kommer rundt om nutidens performance-kultur, der skaber 12-tals-”narkomaner”, og giver råd til, hvordan vi som forældre kan støtte den sunde selvmotivation og selvledelse og undgå den høje rate af unge med stress og depression. Måske tænker du, at teenagetiden er en anstrengende periode, der bare skal overstås? Men du kan bruge den turbulente tid til at lave et grundigt tjek af dig selv og dit liv.

Lotte Palsteen er psykoterapeut MPF med mange års erfaring som underviser for børn og unge med følelsesmæssige og sociale problemer og er den mest populære foredragsholder i Danmark på teeageområdet.

Brugerbedømmelser af Din teenager er dit spejl

 • Lotte v. 10. Juni 2020

  En super inspirerende bog der får en til at reflektere og få de bedste sider frem i en.
  Den er skrevet i et let læseligt sprog

 • anna P. 10. Juni 2020

  En meget fornuftig bog, med mange vinkler. Den kan hjælpe både forældre og bedsteforældre til at se hvilke problematikker den unge teenager slås med. Samtidig giver den også os voksne et vink med en vognstang, så vi bliver nødt til, også at se på os selv, og den måde vi agerer på.

 • Michelle M. 10. Juni 2020

  Det er en super god bog, jeg synes den giver et godt indblik og anbefalede bogen til mine forældre, og de er begge meget glade for den


Find lignende bøger
Bogen Din teenager er dit spejl findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.