Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dobbeltmordet

- Kærligheden og tragedien på Peter Bangs Vej

Bag om Dobbeltmordet

Kom med i jagten på dobbeltmorderen, der gik fri i Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssag. En aften får Peer Kaae en tanke – og senere en oplysning – der sætter ham på sporet af en mand i sagen om dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, som alle har overset. ’Tænk, hvis det hele var så simpelt … Ring lige til mig …’ skrev Peer Kaae i en mail til en betroet tilbage i december 2011. Den garvede true crime-journalist kaster sig herfra ud i en efterforskningsmæssig tour de force, der kommer til at strække sig over 12 år. Peer Kaae vender tilbage til Rigsarkivet og digitaliserer alle 42 kasser med hemmeligt materiale. Det giver ham et overblik som aldrig før i århundredets drabssag. Overblikket bruges til at tage et opgør med alle teorier. Også egne tidligere konklusioner kommer under pres, når nye spor forfølges i akterne om Edderkoppen, modstandsbevægelsen og omgangskredsen. Peer Kaae opdager – og tegner – et hidtil ukendt billede af ægteparret Jacobsen, der kan være nøglen til at forstå mordgåden fra 1948, der måske slutter i 2023 – efter Peer Kaae har været den halve klode rundt i sin jagt på manden – og motivet. ”Det er bestemt en af de bedste True Crime udgivelser jeg har læst til dato.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️ - Nordjyske

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775934829
  • Udgivet:
  • 5. September 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dobbeltmordet

Kom med i jagten på dobbeltmorderen, der gik fri i Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssag.

En aften får Peer Kaae en tanke – og senere en oplysning – der sætter ham på sporet af en mand i sagen om dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, som alle har overset.

’Tænk, hvis det hele var så simpelt … Ring lige til mig …’ skrev Peer Kaae i en mail til en betroet tilbage i december 2011.

Den garvede true crime-journalist kaster sig herfra ud i en efterforskningsmæssig tour de force, der kommer til at strække sig over 12 år. Peer Kaae vender tilbage til Rigsarkivet og digitaliserer alle 42 kasser med hemmeligt materiale. Det giver ham et overblik som aldrig før i århundredets drabssag. Overblikket bruges til at tage et opgør med alle teorier. Også egne tidligere konklusioner kommer under pres, når nye spor forfølges i akterne om Edderkoppen, modstandsbevægelsen og omgangskredsen.

Peer Kaae opdager – og tegner – et hidtil ukendt billede af ægteparret Jacobsen, der kan være nøglen til at forstå mordgåden fra 1948, der måske slutter i 2023 – efter Peer Kaae har været den halve klode rundt i sin jagt på manden – og motivet.

”Det er bestemt en af de bedste True Crime udgivelser jeg har læst til dato.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bogfidusen

⭐️⭐️⭐️⭐️
- Nordjyske

Brugerbedømmelser af DobbeltmordetFind lignende bøger
Bogen Dobbeltmordet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.