Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Døden er et skvadderhoved

Bag om Døden er et skvadderhoved

"Som ganske ung sprang jeg ud som fuldtidsidiot. Uden faldskærm og landede midt i erhvervslivet." I en samling digte i mundret knækprosa udtrykker Torben Lange den sociale indignation og det samfundssortsyn, der er kendetegnende for hele hans forfatterskab. Torben Lange (1934-2012) er født i Aarhus og opvokset på børnehjem. Han debuterede i 1965 med novellesamlingen "Civilisation". Hans forfatterskab er præget af social indignation blandet med en god portion humor og skildrer ofte mennesker på samfundets bund. Torben Lange har udgivet både digte, noveller, romaner og dokumentariske bøger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711780633
  • Udgivet:
  • 19. September 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Døden er et skvadderhoved

"Som ganske ung sprang jeg ud som fuldtidsidiot.
Uden faldskærm
og landede midt i erhvervslivet."

I en samling digte i mundret knækprosa udtrykker Torben Lange den sociale indignation og det samfundssortsyn, der er kendetegnende for hele hans forfatterskab.

Torben Lange (1934-2012) er født i Aarhus og opvokset på børnehjem. Han debuterede i 1965 med novellesamlingen "Civilisation". Hans forfatterskab er præget af social indignation blandet med en god portion humor og skildrer ofte mennesker på samfundets bund. Torben Lange har udgivet både digte, noveller, romaner og dokumentariske bøger.

Brugerbedømmelser af Døden er et skvadderhovedFind lignende bøger
Bogen Døden er et skvadderhoved findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.