Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dødesange

Bag om Dødesange

"Hvorfor har de gravet hende ned? Jeg skulle have taget hende og være gået langt væk have holdt hende i mine arme til kun det blege skelet var tilbage og resten opsuget af min hungrige krop." Anders Westenholz’ "Dødesange" maler et billede af alle de følelser og erkendelser, der følger med tragedien at miste et barn, kærligheden, sorgen, magtesløsheden og den endelige erkendelse. Anders Westenholz (1936-2010) var en dansk psykolog og forfatter, der skrev en lang række bøger inden for så forskellige genrer som børnebøger, fantasy for voksne, faglitteratur, litteraturkritik og biografier. Anders Westenholz er bredt anerkendt som en stor forfatter og er blevet tildelt Gyldendals Boglegat, Johannes Ewalds Legat og støtte fra Statens Kunstfond.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711662953
  • Udgivet:
  • 3. November 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dødesange

"Hvorfor har de gravet hende ned? Jeg skulle have taget hende
og være gået langt væk
have holdt hende i mine arme
til kun det blege skelet var tilbage
og resten
opsuget af min hungrige krop."

Anders Westenholz’ "Dødesange" maler et billede af alle de følelser og erkendelser, der følger med tragedien at miste et barn, kærligheden, sorgen, magtesløsheden og den endelige erkendelse.

Anders Westenholz (1936-2010) var en dansk psykolog og forfatter, der skrev en lang række bøger inden for så forskellige genrer som børnebøger, fantasy for voksne, faglitteratur, litteraturkritik og biografier. Anders Westenholz er bredt anerkendt som en stor forfatter og er blevet tildelt Gyldendals Boglegat, Johannes Ewalds Legat og støtte fra Statens Kunstfond.

Brugerbedømmelser af DødesangeFind lignende bøger
Bogen Dødesange findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.