Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dødszone

Bag om Dødszone

Dødszone handler om sorg og tab, men også om at samle sig selv op igen og igen. Ulykker bliver man klogere af, de lykkelige stunder skal man bare nyde. Digtene handler om sanselighed, om åbenhed og lukkethed ud til verden og om en trang til at reflektere over og bearbejde livet for – trods modgang og afsavn – at kunne leve videre. Uddrag af bogen: Engang Engang gik vi ad røde stier, svungne som årer i kød. Bag huset voksede stråene med hjerter, duske, snerter og kilder. Engang dansede vi under havstorme, langsomt ned i sand, med små muslinger i munden. Dette blå blik fra dig; først nu forstår jeg, Du var min eneste elskede. Om forfatteren: Lena Krogh Bertram (f. 1943) startede i 1980 Lyrik-cafeen i Odense. Hun er uddannet socialrådgiver, men brænder for at skrive, og hun har arbejdet meget med både digte og prosa. Derudover er hun en erfaren oversætter fra engelsk, svensk og norsk til dansk med over 50 værker bag sig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793175259
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dødszone

Dødszone handler om sorg og tab, men også om at samle sig selv op igen og igen. Ulykker bliver man klogere af, de lykkelige stunder skal man bare nyde. Digtene handler om sanselighed, om åbenhed og lukkethed ud til verden og om en trang til at reflektere over og bearbejde livet for – trods modgang og afsavn – at kunne leve videre.

Uddrag af bogen:
Engang

Engang gik vi ad røde stier,

svungne som årer i kød.

Bag huset voksede stråene

med hjerter, duske, snerter og kilder.

Engang dansede vi

under havstorme,

langsomt ned i sand,

med små muslinger i munden.

Dette blå blik fra dig;

først nu forstår jeg,

Du var min eneste elskede.

Om forfatteren:
Lena Krogh Bertram (f. 1943) startede i 1980 Lyrik-cafeen i Odense. Hun er uddannet socialrådgiver, men brænder for at skrive, og hun har arbejdet meget med både digte og prosa. Derudover er hun en erfaren oversætter fra engelsk, svensk og norsk til dansk med over 50 værker bag sig.

Brugerbedømmelser af DødszoneFind lignende bøger
Bogen Dødszone findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.