dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Drengen, der løb væk og gemte sig på taget

Bag om Drengen, der løb væk og gemte sig på taget

Rigtig mange mennesker lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Landsforeningen SPOR anslår, at ca. 100.000 voksne danskere slås med det, der skete dem for længe siden. Jeg kan nu se, at mine malerier i mange år har kredset om den historie, jeg først nu kan sætte ord på. Det har været en lang, smertefuld rejse igennem dét, der har været med til at sætte så stort et præg på hele mit liv. Det er mit håb, at bogen her kan være med til at sætte fokus på et område, der stadig er meget tabubelagt. Det har så store konsekvenser, når et barn bliver krænket. Og vi har som samfund og som enkeltpersoner en 3-delt forpligtelse: at gøre hvad vi kan for at forhindre overgreb, at skabe lovgivning, der kan standse krænkerne, og – at sørge for den rigtige hjælp, til dem, der har lidt skade. Uddrag af bogen Taget var fladt mit tilflugtssted om natten Det var koldt nogle gange frostvejr Jeg kunne høre at I ledte efter mig vrede og sultne som kannibaler der er blevet snydt for et måltid Om forfatteren Jari Dolberg, født Knudsen. Født 1971 i Randers, opvokset i Assentoft. Student fra Aarhus Akademi 1999. Stud. theol. 1999-2002. Billedkunstner med særligt fokus på maleri, grafik og skulptur. Diverse udstillinger i Danmark, Tyskland og Norge. Medlem af Landsforeningen SPOR.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771903164
  • Udgivet:
  • 9. December 2016
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Drengen, der løb væk og gemte sig på taget

Rigtig mange mennesker lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Landsforeningen SPOR anslår, at ca. 100.000 voksne danskere slås med det, der skete dem for længe siden.
Jeg kan nu se, at mine malerier i mange år har kredset om den historie, jeg først nu kan sætte ord på.
Det har været en lang, smertefuld rejse igennem dét, der har været med til at sætte så stort et præg på hele mit liv. Det er mit håb, at bogen her kan være med til at sætte fokus på et område, der stadig er meget tabubelagt. Det har så store konsekvenser, når et barn bliver krænket. Og vi har som samfund og som enkeltpersoner en 3-delt forpligtelse: at gøre hvad vi kan for at forhindre overgreb, at skabe lovgivning, der kan standse krænkerne, og – at sørge for den rigtige hjælp, til dem, der har lidt skade.

Uddrag af bogen
Taget
var fladt
mit tilflugtssted om natten
Det var koldt
nogle gange frostvejr
Jeg kunne høre at I ledte efter mig
vrede og sultne
som kannibaler
der er blevet snydt for et måltid

Om forfatteren
Jari Dolberg, født Knudsen. Født 1971 i Randers, opvokset i Assentoft. Student fra Aarhus Akademi 1999. Stud. theol. 1999-2002. Billedkunstner med særligt fokus på maleri, grafik og skulptur. Diverse udstillinger i Danmark, Tyskland og Norge. Medlem af Landsforeningen SPOR.

Brugerbedømmelser af Drengen, der løb væk og gemte sig på tagetFind lignende bøger
Bogen Drengen, der løb væk og gemte sig på taget findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.