Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drengen i kufferten

bind 1 i Nina Borg serien

Bag om Drengen i kufferten

En rå og hjerteknugende krimiserie tager sin begyndelse, da den nådesløse underverden kolliderer med en kvinde, der nægter at ignorere sandheden. Nina Borg, en utrættelig Røde Kors-sygeplejerske, er fanget i et farligt spil, hvor magtfulde kræfter forsøger at sløre sandheden og skjule deres ugerninger. I en verden af afpresning, menneskehandel og ubarmhjertige kriminelle er det kun Nina, der tør stille spørgsmål og udfordre status quo. Da hun ved et tilfælde finder drengen i kufferten, står Nina over for et skæbnesvangert valg. Men hvad hun ikke ved er, at hendes beslutning vil udfordre alt, hun tror på, og føre hende ind i en labyrint af fare og intriger. DRENGEN I KUFFERTEN er den nervepirrende første brik i Lene Kaaberbøl og Agnete Friis' hæsblæsende krimiserie om Nina Borg. Bogen vandt Harald Mogensen-prisen som Årets Bedste Danske Spændingsroman, og denne historie bringer dig med ned i dybet af menneskelig ondskab og tager dig tættere på en virkelighed, du aldrig har set før. Følg med Nina Borg på sin mest skæbnesvangre opgave hidtil, hvor sandheden er den farligste gåde af dem alle.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771089462
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 18. November 2008
  • Oplæser:
  • Peter Zhelder
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Drengen i kufferten

En rå og hjerteknugende krimiserie tager sin begyndelse, da den nådesløse underverden kolliderer med en kvinde, der nægter at ignorere sandheden.

Nina Borg, en utrættelig Røde Kors-sygeplejerske, er fanget i et farligt spil, hvor magtfulde kræfter forsøger at sløre sandheden og skjule deres ugerninger. I en verden af afpresning, menneskehandel og ubarmhjertige kriminelle er det kun Nina, der tør stille spørgsmål og udfordre status quo.

Da hun ved et tilfælde finder drengen i kufferten, står Nina over for et skæbnesvangert valg. Men hvad hun ikke ved er, at hendes beslutning vil udfordre alt, hun tror på, og føre hende ind i en labyrint af fare og intriger.

DRENGEN I KUFFERTEN er den nervepirrende første brik i Lene Kaaberbøl og Agnete Friis' hæsblæsende krimiserie om Nina Borg. Bogen vandt Harald Mogensen-prisen som Årets Bedste Danske Spændingsroman, og denne historie bringer dig med ned i dybet af menneskelig ondskab og tager dig tættere på en virkelighed, du aldrig har set før. Følg med Nina Borg på sin mest skæbnesvangre opgave hidtil, hvor sandheden er den farligste gåde af dem alle.

Brugerbedømmelser af Drengen i kuffertenFind lignende bøger
Bogen Drengen i kufferten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.