Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Du er nødt til at flytte dig

Bag om Du er nødt til at flytte dig

Digtene er skrevet på basis af personlige forviklinger, indviklinger og udviklinger. Ingen genre kan som lyrik udtrykke et smertepunkt eller en glæde så sanseligt, hvis ordlyden i digtet rammer rent. Det er så til gengæld udfordringen. At finde den rigtige formulering, der på én gang er nøjagtig og samtidig rummer en dobbeltbund, sådan så tekstens koder ikke er for åbenlyse. Digtene giver hviskende adgang til hemmeligheder, nøglerne ligger i teksten. De skal bare lige opdages. Så er dørene til min verden frit åbne. God jagt. Uddrag af bogen Du forsvandt i nordlys i rasende sejl på himlen. På café flyder en easylistening; blød, men langtfra blødende udgave af I shot the Sheriff udsat for blokfløjte. Det er karaktermord. Om forfatteren Thomas Wivel var i 1991 med til at introducere stand up-genren i Danmark. Siden da har han utrætteligt skrevet satire til radio og tv og optrådt med comedy i alle afkroge – på tv, teatre og de listige steder. Igennem de sidste par år har den hærdede komiker desuden arbejdet intenst med lyrikken som udtryksform, senest med den anmelderroste digtsamling Sange fra bugspytkirtlen, som udkom i 2015 på Forlaget mellemgaard.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771901504
  • Udgivet:
  • 8. Juli 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Du er nødt til at flytte dig

Digtene er skrevet på basis af personlige forviklinger, indviklinger og udviklinger. Ingen genre kan som lyrik udtrykke et smertepunkt eller en glæde så sanseligt, hvis ordlyden i digtet rammer rent. Det er så til gengæld udfordringen. At finde den rigtige formulering, der på én gang er nøjagtig og samtidig rummer en dobbeltbund, sådan så tekstens koder ikke er for åbenlyse. Digtene giver hviskende adgang til hemmeligheder, nøglerne ligger i teksten. De skal bare lige opdages. Så er dørene til min verden frit åbne. God jagt.

Uddrag af bogen
Du forsvandt i nordlys
i rasende sejl på himlen.

På café flyder
en easylistening;
blød,
men langtfra blødende
udgave af
I shot the Sheriff
udsat
for blokfløjte.
Det er karaktermord.

Om forfatteren
Thomas Wivel var i 1991 med til at introducere stand up-genren i Danmark. Siden da har han utrætteligt skrevet satire til radio og tv og optrådt med comedy i alle afkroge – på tv, teatre og de listige steder. Igennem de sidste par år har den hærdede komiker desuden arbejdet intenst med lyrikken som udtryksform, senest med den anmelderroste digtsamling Sange fra bugspytkirtlen, som udkom i 2015 på Forlaget mellemgaard.

Brugerbedømmelser af Du er nødt til at flytte digFind lignende bøger
Bogen Du er nødt til at flytte dig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.