Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dyt båt coconut

indgår i Spurt serien

Bag om Dyt båt coconut

Glenn Ringtved er bl. a. forfatter til de prisvindende romaner EN GOD DRENG og DIG OG MIG VED DAGGRY. DYT BÅT COCONUT handler om den 13-årige Lasse, som går rundt med en ubærlig hemmelighed om, hvad der egentlig skete den aften hos fætter John. ”Du må aldrig nogensinde fortælle det til nogen,“ sagde hun. ”Hører du? Du skal bare glemme det.” Lasse er 13 år og har længe gået med en frygtelig hemmelighed, som han har forsøgt at fortrænge. Men da han endelig møder en person, der forstår ham, og som har prøvet noget af det samme, finder han modet til at fortælle sandheden om den aften hos fætter John.   Nogle hemmeligheder skal fortælles. Uanset hvor svært det er. DYT BÅT COCONUT er en bog i serien SPURT - bøger for unge, store historier, kort fortalt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702211214
  • Udgivet:
  • 9. August 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dyt båt coconut

Glenn Ringtved er bl. a. forfatter til de prisvindende romaner EN GOD DRENG og DIG OG MIG VED DAGGRY. DYT BÅT COCONUT handler om den 13-årige Lasse, som går rundt med en ubærlig hemmelighed om, hvad der egentlig skete den aften hos fætter John.

”Du må aldrig nogensinde fortælle det til nogen,“ sagde hun. ”Hører du? Du skal bare glemme det.”

Lasse er 13 år og har længe gået med en frygtelig hemmelighed, som han har forsøgt at fortrænge. Men da han endelig møder en person, der forstår ham, og som har prøvet noget af det samme, finder han modet til at fortælle sandheden om den aften hos fætter John.

 

Nogle hemmeligheder skal fortælles. Uanset hvor svært det er.

DYT BÅT COCONUT er en bog i serien SPURT - bøger for unge, store historier, kort fortalt.

Brugerbedømmelser af Dyt båt coconutFind lignende bøger
Bogen Dyt båt coconut findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.