Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Egisto Tango

Bag om Egisto Tango

Egisto Tango (1873-1951) fremstår endnu den dag i dag som en af musikhistoriens største dirigenter. Hans karriere tog ham vidt omkring, og i et par år optrådte han endda i Danmark. Musik- og kunstkritiker Kai Flor fortæller her den spændende historie om Egisto Tangos liv og betydning for musikhistorien. Bogen giver samtidig et godt indblik i Europas historie i løbet af den store dirigents levetid. Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726326130
  • Udgivet:
  • 27. Januar 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Egisto Tango

Egisto Tango (1873-1951) fremstår endnu den dag i dag som en af musikhistoriens største dirigenter. Hans karriere tog ham vidt omkring, og i et par år optrådte han endda i Danmark. Musik- og kunstkritiker Kai Flor fortæller her den spændende historie om Egisto Tangos liv og betydning for musikhistorien. Bogen giver samtidig et godt indblik i Europas historie i løbet af den store dirigents levetid.

Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Brugerbedømmelser af Egisto TangoFind lignende bøger
Bogen Egisto Tango findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.