Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En perlemuslings bedrag

Bag om En perlemuslings bedrag

En perlemuslings bedrag handler om apati og opløsning; om forhærdelse og tab af uskyld – grundvilkår for ethvert menneske, ethvert samfund og enhver tid. Også vores. Digtene fokuserer på undergangen, men også på genoprettelsen. Alt sammen i et vedvarende åndedræt, hvor kaos og orden er dybt forbundne. Hver dag smides vi ud af Edens have, og hver dag lukkes vi ind igen. Læs digtene, gå under med dem – og lad dig genoprette. Uddrag: Forcerer lydmuren brager igennem tornado, tsunami syndflod halvtykke drops af sukkervand skidne kopper proteindrik rusker hiver river det er dødningebarnet der kvæler dig om natten Om forfatteren: Nana Rømer Dorph-Petersen (f. 1967) er autodidakt kunstner og en erfaren foredragsholder. Hun har tidligere udgivet bl.a. I lyset af dig og Rudeskår. Nana skriver sine digte spontant og intuitivt og kalder metoden ”stream of subconsciousness” eller ”slaggedigte”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793126350
  • Udgivet:
  • 18. November 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af En perlemuslings bedrag

En perlemuslings bedrag handler om apati og opløsning; om forhærdelse og tab af uskyld – grundvilkår for ethvert menneske, ethvert samfund og enhver tid. Også vores. Digtene fokuserer på undergangen, men også på genoprettelsen. Alt sammen i et vedvarende åndedræt, hvor kaos og orden er dybt forbundne. Hver dag smides vi ud af Edens have, og hver dag lukkes vi ind igen.

Læs digtene, gå under med dem – og lad dig genoprette.

Uddrag:

Forcerer lydmuren

brager igennem

tornado, tsunami

syndflod

halvtykke drops

af sukkervand

skidne kopper

proteindrik

rusker

hiver

river

det er dødningebarnet

der kvæler dig

om natten

Om forfatteren:

Nana Rømer Dorph-Petersen (f. 1967) er autodidakt kunstner og en erfaren foredragsholder. Hun har tidligere udgivet bl.a. I lyset af dig og Rudeskår. Nana skriver sine digte spontant og intuitivt og kalder metoden ”stream of subconsciousness” eller ”slaggedigte”.

Brugerbedømmelser af En perlemuslings bedragFind lignende bøger
Bogen En perlemuslings bedrag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.