Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En uhørt skandale

Bag om En uhørt skandale

Mere af Bridgertons og Rokesbys forførende aristokratiske verden i slutningen af 1700-tallets London. Georginas Bridgertons rygte hænger i en tynd tråd, da hun mister sin medgift. Nu er hun tvunget til at vælge mellem at tilbringe resten af sine dage alene eller gifte sig med sin ham, der ødelagde hendes liv. Georginas indflydelsesrige barndomsven hører om den knibe, Georgina står i. Han er egentlig i gang med medicinstudiet og bor ikke i byen længere, men han føler, han bør gøre noget. Kan de to udvikle sig til mere end barndomsvenner? En uhørt skandale er fjerde bind i serien om familien Rokesby. Serien kan læses uafhængigt af den højtelskede Bridgerton-serie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775933556
  • Udgivet:
  • 16. Maj 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af En uhørt skandale

Mere af Bridgertons og Rokesbys forførende aristokratiske verden i slutningen af 1700-tallets London.

Georginas Bridgertons rygte hænger i en tynd tråd, da hun mister sin medgift. Nu er hun tvunget til at vælge mellem at tilbringe resten af sine dage alene eller gifte sig med sin ham, der ødelagde hendes liv.

Georginas indflydelsesrige barndomsven hører om den knibe, Georgina står i. Han er egentlig i gang med medicinstudiet og bor ikke i byen længere, men han føler, han bør gøre noget. Kan de to udvikle sig til mere end barndomsvenner?

En uhørt skandale er fjerde bind i serien om familien Rokesby. Serien kan læses uafhængigt af den højtelskede Bridgerton-serie.

Brugerbedømmelser af En uhørt skandaleFind lignende bøger
Bogen En uhørt skandale findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.