Udvidet returret til d. 31. januar 2025
Bag om Ernæring - Hånden på hjertet

Bogen er skrevet i et klart sprog og giver en grundig indføring i alle basiskundskaber om ernæring, klinisk ernæring og ernæring i forhold til livsstil og sygdomme. Det er en grundbog, som er særligt lavet til sygeplejerskestuderende, men den kan også bruges på mange andre sundhedsuddannelser som ambulanceredder, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, farmaceut, fysioterapeut, jordemoder og radiograf. Dette er den nyeste 4. udgave, og her får du: 18 OPDATEREDE KAPITLER om praksisrettet ernæring til borgere og patienter PÆDAGOGISKE FORKLARINGER som skaber forståelse og sammenhæng VISUEL FORMIDLING med mange illustrationer, tabeller og modeller FAGSPROG som matcher klinisk praksis 1:1 LÆRINGSBOKSE som fremhæver det vigtigste og giver kliniske eksempler TJEKLISTER med overblik over centrale fagbegreber TEST DIG SELV med afvekslende opgaver og forståelsesspørgsmål KLAR STRUKTUR med præcise overskrifter og fremhævede nøgleord KRYDSHENVISNINGER på tværs af bøgerne og de enkelte fagområder ORDLISTE med alle de vigtigste begreber Ernæring – Hånden på hjertet er en grundbog af høj kvalitet. Her får du de bedste rammer for læring, så du kan klare dig godt på studiet og i klinisk praksis.  Hånden på hjertet er pensumdækkende grundbøger om natur- og sundhedsvidenskab. Serien består af Anatomi og fysiologi, Biokemi og genetik, Ernæring, Farmakologi, Mikrobiologi og Sygdomslære. Serien er særligt målrettet sygeplejerskestuderende, men den bruges også som grundbog på mange andre sundhedsuddannelser som ambulanceredder, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, farmaceut, fysioterapeut, jordemoder, radiograf etc.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702425949
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 11. november 2024
  • Udgave:
  • 4
  • Størrelse:
  • 20x275x17 mm.
  • Vægt:
  • 90 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Ernæring - Hånden på hjertet

Bogen er skrevet i et klart sprog og giver en grundig indføring i alle basiskundskaber om ernæring, klinisk ernæring og ernæring i forhold til livsstil og sygdomme. Det er en grundbog, som er særligt lavet til sygeplejerskestuderende, men den kan også bruges på mange andre sundhedsuddannelser som ambulanceredder, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, farmaceut, fysioterapeut, jordemoder og radiograf.
Dette er den nyeste 4. udgave, og her får du:
18 OPDATEREDE KAPITLER om praksisrettet ernæring til borgere og patienter
PÆDAGOGISKE FORKLARINGER som skaber forståelse og sammenhæng
VISUEL FORMIDLING med mange illustrationer, tabeller og modeller
FAGSPROG som matcher klinisk praksis 1:1
LÆRINGSBOKSE som fremhæver det vigtigste og giver kliniske eksempler
TJEKLISTER med overblik over centrale fagbegreber
TEST DIG SELV med afvekslende opgaver og forståelsesspørgsmål
KLAR STRUKTUR med præcise overskrifter og fremhævede nøgleord
KRYDSHENVISNINGER på tværs af bøgerne og de enkelte fagområder
ORDLISTE med alle de vigtigste begreber
Ernæring – Hånden på hjertet er en grundbog af høj kvalitet. Her får du de bedste rammer for læring, så du kan klare dig godt på studiet og i klinisk praksis. 
Hånden på hjertet er pensumdækkende grundbøger om natur- og sundhedsvidenskab. Serien består af Anatomi og fysiologi, Biokemi og genetik, Ernæring, Farmakologi, Mikrobiologi og Sygdomslære. Serien er særligt målrettet sygeplejerskestuderende, men den bruges også som grundbog på mange andre sundhedsuddannelser som ambulanceredder, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, farmaceut, fysioterapeut, jordemoder, radiograf etc.

Brugerbedømmelser af Ernæring - Hånden på hjertet



Find lignende bøger
Bogen Ernæring - Hånden på hjertet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.