Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

EU sangbogen

EU sangbogen Du sparer 20% ift. forlagets pris Spar 20%
Bag om EU sangbogen

En original sangbog til alle befolkningerne i hele EU, som kan lære hinanden bedre at kende ved at udveksle – ikke kul, stål eller fisk – men sange. The EU Songbook præsenterer et bredt spektrum af genrer og europæisk kulturhistorie fra 1400-tallet til i dag, fra folkemusik til moderne popsange. EU’s motto “forenet i forskellighed” manifesterer sig dermed på spektakulær vis i denne samling, der omfatter både internationalt elskede klassikere og lokale perler, som ikke er kendt uden for det enkelte EU-lands egne grænser. Eu-sangbogen omfatter 6 sange fra hvert af de 27 EU-lande samt Europahymnen og en særlig hilsen til Storbritannien – i alt 164 sange med tekst og noder. Sangene falder i 6 kategorier (love songs, nature & seasons, freedom & peace, folksongs & traditionals, faith & spirituality og children’s songs), og alle bringes med teksten på det originale sprog samt i en sangbar engelsk oversættelse. Blandt oversætterne finder man flere kendte lyrikere og singer-songwriters, og bl.a. har Suzanne Brøgger oversat Man binder os på mund og hånd. Sangene er valgt af EU’s befolkninger: Mere end hundrede musiklærerorganisationer, korforeninger og musikkonservatorier fra hele EU har nomineret et større antal sange i hvert land. Derefter har 27 folkeafstemninger, hvori næsten 100.000 EU-borgere har afgivet en halv million stemmer, kåret vinderne i hvert land.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712072553
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Udgivet:
  • 22. Oktober 2024
  • Udgave:
  • 1
Leveringstid: 1-2 hverdage efter udgivelsesdato
Forventet levering: 22. Oktober 2024

Beskrivelse af EU sangbogen

En original sangbog til alle befolkningerne i hele EU, som kan lære hinanden bedre at kende ved at udveksle – ikke kul, stål eller fisk – men sange.

The EU Songbook præsenterer et bredt spektrum af genrer og europæisk kulturhistorie fra 1400-tallet til i dag, fra folkemusik til moderne popsange. EU’s motto “forenet i forskellighed” manifesterer sig dermed på spektakulær vis i denne samling, der omfatter både internationalt elskede klassikere og lokale perler, som ikke er kendt uden for det enkelte EU-lands egne grænser.

Eu-sangbogen omfatter 6 sange fra hvert af de 27 EU-lande samt Europahymnen og en særlig hilsen til Storbritannien – i alt 164 sange med tekst og noder. Sangene falder i 6 kategorier (love songs, nature & seasons, freedom & peace, folksongs & traditionals, faith & spirituality og children’s songs), og alle bringes med teksten på det originale sprog samt i en sangbar engelsk oversættelse. Blandt oversætterne finder man flere kendte lyrikere og singer-songwriters, og bl.a. har Suzanne Brøgger oversat Man binder os på mund og hånd.

Sangene er valgt af EU’s befolkninger: Mere end hundrede musiklærerorganisationer, korforeninger og musikkonservatorier fra hele EU har nomineret et større antal sange i hvert land. Derefter har 27 folkeafstemninger, hvori næsten 100.000 EU-borgere har afgivet en halv million stemmer, kåret vinderne i hvert land.

Brugerbedømmelser af EU sangbogenFind lignende bøger
Bogen EU sangbogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.