Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Europas undergang

- immigration, identitet og islam

Bag om Europas undergang

Europa befinder sig i en dyb krise. Efter krigene og de totalitære ideologiers hærgen i det 20. århundredes første halvdel førte en hidtil uset vækst i vest-europæernes velstand i århundredets anden halvdel til konsumerisme på bekostning af det, DouglasMurray betragter som den europæiske kulturs tre søjler: kristen-dommen, den græske humanisme og oplysningen. Resultatet er et billede af en kultur i sin endelige nedgangsfase, i ”eksistentiel træthed” – en kultur, der er mere fokuseret på at dyrke sin”historiske skyld” og ”universelle menneskerettigheder” end sine præstationer. Som om dette ikke er slemt nok, så har Vesteuropa igennem de seneste 60 år først fremmet og derefter passivt accepteret en masseindvandring af muslimer fra Mellemøsten og Nordafrika. Europæiske politikere har mod en stadig større folkelig modstand givet et historisk set aggressivt og ekspanderende politisk-religiøst system indpas i Europa, hvor den svage og identitetsløsekultur ikke har vist sig i stand til at hævde sig over for de indvandredes kultur, der er i direkte konfrontation med den kristne etik, den europæiske retstradition og de demokratiske principper forstyringen af de samfund ,vi har udviklet gennem århundreder. Det er den perfekte opskrift på kaos og – som nogle mener det – på borgerkrig. Det er den situation som Douglas Murray skildrer og dokumenterer i ”Europas undergang”.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788792173348
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 413
 • Udgivet:
 • 1. November 2018
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 156x231x25 mm.
 • Vægt:
 • 692 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 26. Juni 2024

Beskrivelse af Europas undergang

Europa befinder sig i en dyb krise. Efter krigene og de totalitære ideologiers hærgen i det 20. århundredes første halvdel førte en hidtil uset vækst i vest-europæernes velstand i århundredets anden halvdel til konsumerisme på bekostning af det, DouglasMurray betragter som den europæiske kulturs tre søjler: kristen-dommen, den græske humanisme og oplysningen. Resultatet er et billede af en kultur i sin endelige nedgangsfase, i ”eksistentiel træthed” – en kultur, der er mere fokuseret på at dyrke sin”historiske skyld” og ”universelle menneskerettigheder” end sine præstationer.

Som om dette ikke er slemt nok, så har Vesteuropa igennem de seneste 60 år først fremmet og derefter passivt accepteret en masseindvandring af muslimer fra Mellemøsten og Nordafrika. Europæiske politikere har mod en stadig større folkelig modstand givet et historisk set aggressivt og ekspanderende politisk-religiøst system indpas i Europa, hvor den svage og identitetsløsekultur ikke har vist sig i stand til at hævde sig over for de indvandredes kultur, der er i direkte konfrontation med den kristne etik, den europæiske retstradition og de demokratiske principper forstyringen af de samfund ,vi har udviklet gennem århundreder.

Det er den perfekte opskrift på kaos og – som nogle mener det – på borgerkrig. Det er den situation som Douglas Murray skildrer og dokumenterer i ”Europas undergang”.

Brugerbedømmelser af Europas undergang

 • Ole K. 30. December 2018

  Der er givetvis ganske mange politikere, og andre, der har været med til at fremme immigrationen til Europa de sidste 45 år, der ville ønske - at denne bog aldrig var blevet udgivet.
  Hvorfor?

  De har svigtet Europa.

  Den politiske klasse m.fl. i Europa har nemlig intet lært af historien. Europa har jo to gange tidligere slået en muslimsk invasion tilbage på sit kontinent.
  Men denne gang ser invasionen ud til at lykkes.
  For europæerne hjælper nemlig selv godt til i processen og betaler endda enorme summer til de indtrængende for at fremme islamiseringen af Europa.

  År: 732
  Slaget v/Tours forhindrede udbredelsen af islam i Europa.

  År: 1683
  Det Osmaniske Rige forsøgte at underlægge sig Europa. Men det forhindrede et samarbejde mellem europæiske hære.

  År: 1974 og fremefter
  ”Den tidligere algeriske præsident Houaro Boumedienne sagde i FN`s generalforsamling:
  ”En dag vil millioner af mænd forlade denne planets sydlige halvkugle for at trænge ind i den nordlige. Men ikke som venner. For de vil trænge ind for at erobre, og de vil erobre ved at befolke den med deres børn. Sejr vil komme til os fra vore kvinders livmodere.” (citat fra bogen)

  Såkaldte gæstearbejdere var allerede begyndt at ankomme i stort antal få år efter afslutningen på 2. Verdenskrig. Men dem forventede de politiske ledere ville rejse hjem på et tidspunkt, når der ikke længere var brug for deres arbejdskraft. Men de blev her. Og ydermere hentede de deres familier til Europa i stort antal. Mange fik aldrig fodfæste på arbejdsmarkedet og blev en økonomisk belastning.

  Meningsmålinger om masseimmigrationen har gennem en længere årrække vist en tiltagende bekymring i den europæiske befolkning.

  Et gennemgående modtræk fra en række europæiske lande (herunder Danmark) har bl.a. været, at myndighederne (og de politisk korrekte) samt store dele af medierne har gjort ganske meget for at skjule de åbenlyse negative konsekvenser.

  Men det er blevet vanskeligere og vanskeligere selv om ganske mange har fået ødelagt deres karrierer v/at påpege dem.

  I 1984 påpegede en skoleleder v/navn Ray Honeyford i Bradford det uhensigtsmæssige i de tiltagende parallelle liv i samfundet.
  Et stort antal elever i hans skole var børn af immigrationsforældre.
  Han nævnte i en artikel det uhensigtsmæssige i at muslimske fædre ikke tillod at deres døtre at deltage fx i danse undervisning og sport, og at de sendte deres børn til Pakistan og foretog andre kulturelle praksisser i undervisningsperioden, hvilket myndighederne var beviste om, men vendte det blinde øje til.
  Den muslimske borgmester i Bradford krævede og fik skolederen fyret med ”kulturchauvinisme som begrundelse.
  I 1993 blev chefredaktøren fyret for den svenske avis Expressen ved at skrive en artikel, på baggrund af en undersøgelse, som viste - at 67% af svenskerne ønskede, at migranterne skulle vende tilbage til deres oprindelseslande.
  Mon ikke andre chefredaktører forstod det vink og det kan måske forklare, hvorfor svenske medier har været ganske tilbageholdende med negative oplysninger specifikt om migranter?

  I 2002 påpegede en venstreorienteret professor i Holland væksten i parallelsamfund. Og da han ovenikøbet stiftede sit eget parti, forsøgte hans modstandere at dæmonisere ham.
  ”De sagde, at han var racist.
  De sagde han var Hitler.
  Hans mere moderate modstandere sammenlignede ham kun med Mussolini”. (citat fra bogen)
  En uge før valget blev han skudt.

  Fra 1997 til 2004 fejlvurderede immigrationsvenlige engelske politikere på 5 år antallet af ankomne til Storbritannien på næsten 1 million.
  I 2010 var den årlige tilstrømning blevet så voldsom, at den konservative engelske regering lovede ”straks opbremsning”.
  Fem år efter viste resultatet imidlertid en foruroligende stigning i antallet.

  I Østrig forudses den demografiske udvikling at blive, at flertallet af personer under 15 år vil være muslimer omkring 2050.

  2014:
  Anmeldte voldtægter i Sverige:
  I 1975 blev der anmeldt 421 voldtægter. I 2014 var tallet 6.620. Det højeste antal niveau pr. indbygger i noget land i verden efter Lesotho.
  Nytårsovergreb i Tyskland og overgreb v/musikfestivaller i Sverige blev forsøgt mørklagt af politiet og svenske medier, men blev afsløret af et antal web-magasiner og blogs´ arbejder. Så måtte medierne begynde at skrive lidt om det.

  I 2015 åbnede den tyske kansler Europa for endnu flere, men også for de mange, der allerede var i Europa illegalt.

  I 2016 blev der publiceret en undersøgelse, der talte sit tydelige sprog om den mislykkede integration: 90% af 17-18-årige gymnasieelver i de overvejende muslimske områder i Molenbeek og Schaerbeek tilkendegav, at kalde mennesker, der begår vold og terror for helte.

  Hvad kan en regering gøre, når den først er blevet klar over, at dens politik har så voldsomme konsekvenser?
  Dette gives der også svar på i Europas undergang.

  Det er en fremragende bog, der på det varmeste kan anbefales.
  Ikke mindst til den politiske klasse.

  For hvad er det dog I har gjort?
  Det bliver uddybet på fornemste vis på de 378 sider selve bogen omfatter og understøttet af en omfattende dokumentation.

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2018-12-30


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.