Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Eventyret om julemærket

Bag om Eventyret om julemærket

"Det var disse to faktorer – julestemningen, der åbner sindet for kærligheden til vore medmennesker, og tanken på de børn, for hvem sygdommen kaster skygger over tilværelsen – der bevægede postmester Einar Holbøll så stærkt, at det gav ham ideen til julemærket." Kai Flor fortæller om traditionen med julemærket og de velgørende formål, det blev skabt for at støtte. Det er historien om julestemning, næstekærlighed og et ønske om at hjælpe dem, der ikke er lige så heldige som en selv. Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726326147
  • Udgivet:
  • 15. Januar 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Eventyret om julemærket

"Det var disse to faktorer – julestemningen, der åbner sindet for kærligheden til vore medmennesker, og tanken på de børn, for hvem sygdommen kaster skygger over tilværelsen – der bevægede postmester Einar Holbøll så stærkt, at det gav ham ideen til julemærket."

Kai Flor fortæller om traditionen med julemærket og de velgørende formål, det blev skabt for at støtte. Det er historien om julestemning, næstekærlighed og et ønske om at hjælpe dem, der ikke er lige så heldige som en selv.

Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Brugerbedømmelser af Eventyret om julemærketFind lignende bøger
Bogen Eventyret om julemærket findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.