Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Falkene vender tilbage

indgår i Ballantyne serien

Bag om Falkene vender tilbage

Eventyrere, pirater og spekulanter - alle jagter de land og rigdomme i et Afrika, der snart er gennemsøgt på kryds og tværs af den hvide mand. Familien Ballantyne har allerede været i Afrika i et par generationer og har tjent store formuer. Familien tæller både helte og skurke blandt sine medlemmer, som også har dannet stærke venskabsbånd med sorte familier. Men alt dette smuldrer, og venner bliver til dødsfjender, i det oprør landets oprindelige befolkning indleder for at erobre det tabte land tilbage. Et oprør der kulminerer i den ny nation Zimbabwes fødsel, men som også viser, at loyalitet og kærlighed kan overleve trods brutalitet og umenneskelighed. "Falkene vender tilbage" er en farverig og stærk roman fra det Afrika, som Wilbur Smith formår at skildre som ingen anden. Bogen udkom første gang i 2003. Wilbur Smith er født i Zimbabwe (det tidligere Rhodesia) i 1933. Han er britisk statsborger og vidt berejst. Han har udgivet over 30 bøger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er hjemme i sit stof, hvad enten han skriver om den radikaliserede oprindelige befolkning, de hvide afrikanere eller om stammetraditioner i Afrika. Han er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726857863
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 502
 • Udgivet:
 • 20. Marts 2023
 • Udgave:
 • 1
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 15. August 2024

Beskrivelse af Falkene vender tilbage

Eventyrere, pirater og spekulanter - alle jagter de land og rigdomme i et Afrika, der snart er gennemsøgt på kryds og tværs af den hvide mand.

Familien Ballantyne har allerede været i Afrika i et par generationer og har tjent store formuer. Familien tæller både helte og skurke blandt sine medlemmer, som også har dannet stærke venskabsbånd med sorte familier.

Men alt dette smuldrer, og venner bliver til dødsfjender, i det oprør landets oprindelige befolkning indleder for at erobre det tabte land tilbage. Et oprør der kulminerer i den ny nation Zimbabwes fødsel, men som også viser, at loyalitet og kærlighed kan overleve trods brutalitet og umenneskelighed.

"Falkene vender tilbage" er en farverig og stærk roman fra det Afrika, som Wilbur Smith formår at skildre som ingen anden. Bogen udkom første gang i 2003.

Wilbur Smith er født i Zimbabwe (det tidligere Rhodesia) i 1933. Han er britisk statsborger og vidt berejst. Han har udgivet over 30 bøger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er hjemme i sit stof, hvad enten han skriver om den radikaliserede oprindelige befolkning, de hvide afrikanere eller om stammetraditioner i Afrika. Han er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser

Brugerbedømmelser af Falkene vender tilbageGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.