Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fokus 4 lærervejledning

indgår i Fokus Alfabeta serien

bind 4 i fokus serien

Bag om Fokus 4 lærervejledning

Fokus 4 er et grundbogsmateriale til undervisning af kursister med dansk som andetsprog. Materialet er beregnet til kursister på Danskuddannelse 2, modul 4. Formålet med Fokus 4 er, at kursisterne opbygger en så bred kommunikativ kompetence som muligt, samtidig med at de opnår en større viden om danske kultur- og samfundsforhold. Fokus 4: vægter alle fire færdigheder (tale-, lytte-, læse- og skrivefærdighederne) og har sideløbende fokus på grammatik og udtale som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med.styrker automatiseringen af sproget, samtidig med at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget.skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger – med bl.a. interview, holdundersøgelser, informationskløft og tværkulturelle sammenligninger.veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, blandt andet strukturer fra Cooperative Learning, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet.samler op og tematiserer forskellige grammatiske aspekter i det sprogfokus, som findes sidst i alle kapitler.har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet CL-strukturer, underholdende spil og test.Fokus 4 er inddelt i 4 kapitler med emnerne: Sundhed og livskvalitetSkole og uddannelseArbejde og jobsøgningHøjtider og traditioner.Lærervejledningen til Fokus 4 indeholder: En kort introduktion til tankerne bag Fokus 4En gennemgang af de forskellige opgavetyperKommentarer og fif til de enkelte opgaverEkstra opgaveark og kopisider til kursisterne samt sjove spilTest til hvert kapitel i grundbogenUdskrifter af lytteteksterLøsninger til opgaver.Ekstramateriale Du finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788763607476
 • Indbinding:
 • Spiralryg
 • Sideantal:
 • 128
 • Udgivet:
 • 20. Februar 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 220x300x15 mm.
 • Vægt:
 • 520 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. Juli 2024

Beskrivelse af Fokus 4 lærervejledning

Fokus 4 er et grundbogsmateriale til undervisning af kursister med dansk som andetsprog. Materialet er beregnet til kursister på Danskuddannelse 2, modul 4.
Formålet med Fokus 4 er, at kursisterne opbygger en så bred kommunikativ kompetence som muligt, samtidig med at de opnår en større viden om danske kultur- og samfundsforhold.
Fokus 4:
vægter alle fire færdigheder (tale-, lytte-, læse- og skrivefærdighederne) og har sideløbende fokus på grammatik og udtale som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med.styrker automatiseringen af sproget, samtidig med at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget.skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger – med bl.a. interview, holdundersøgelser, informationskløft og tværkulturelle sammenligninger.veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, blandt andet strukturer fra Cooperative Learning, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet.samler op og tematiserer forskellige grammatiske aspekter i det sprogfokus, som findes sidst i alle kapitler.har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet CL-strukturer, underholdende spil og test.Fokus 4 er inddelt i 4 kapitler med emnerne:
Sundhed og livskvalitetSkole og uddannelseArbejde og jobsøgningHøjtider og traditioner.Lærervejledningen til Fokus 4 indeholder:
En kort introduktion til tankerne bag Fokus 4En gennemgang af de forskellige opgavetyperKommentarer og fif til de enkelte opgaverEkstra opgaveark og kopisider til kursisterne samt sjove spilTest til hvert kapitel i grundbogenUdskrifter af lytteteksterLøsninger til opgaver.Ekstramateriale
Du finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Brugerbedømmelser af Fokus 4 lærervejledningFind lignende bøger
Bogen Fokus 4 lærervejledning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.