Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Fokus 4

Fokus 4 er et grundbogsmateriale til kursister med dansk som andetsprog. Materialet er beregnet til kusister på Danskuddannelse 2, modul 4. Formålet med Fokus 4 er at målrette undervisningen mod de kommunikative behov, kursisterne møder på arbejdsmarkedet såvel som i hverdagslivet, så de får det nødvendige sproglige fundament til at kunne klare sig i Danmark. Fokus 4 vægter alle fire færdigheder lige (tale, lytte, læse og skrive), så kursisterne opbygger en så bred kommunikativ kompetence som muligt indeholder emner, der anbefales i undervisningsvejledningen, så kursisterne opnår viden om det danske samfund skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger – med bl.a. interview, holdundersøgelser, informationskløft, diskussioner og tværkulturelle sammenligninger træner kursisterne i at udtrykke synspunkter og begrunde deres holdninger i diskussioner om relevante og vedkommende emner har fokus på grammatik og udtale som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med styrker automatiseringen af sproget, samtidig med at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, blandt andet strukturer fra Cooperative Learning, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet tematiserer forskellige grammatiske aspekter i det sprogfokus som findes sidst i alle kapitler har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet minioplæg, CL-strukturer, underholdende spil samt test, som repeterer viden og ordforråd optimerer kursisternes forberedelse til modultest med modultestlignende læse-, skrive- og mundtlige opgaver. Ekstramateriale Du fnder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788763606875
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 120
 • Udgivet:
 • 10. Januar 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 213x299x12 mm.
 • Vægt:
 • 561 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. Juli 2024

Beskrivelse af Fokus 4

Fokus 4 er et grundbogsmateriale til kursister med dansk som andetsprog. Materialet er beregnet til kusister på Danskuddannelse 2, modul 4.
Formålet med Fokus 4 er at målrette undervisningen mod de kommunikative behov, kursisterne møder på arbejdsmarkedet såvel som i hverdagslivet, så de får det nødvendige sproglige fundament til at kunne klare sig i Danmark.
Fokus 4
vægter alle fire færdigheder lige (tale, lytte, læse og skrive), så kursisterne opbygger en så bred kommunikativ kompetence som muligt indeholder emner, der anbefales i undervisningsvejledningen, så kursisterne opnår viden om det danske samfund skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger – med bl.a. interview, holdundersøgelser, informationskløft, diskussioner og tværkulturelle sammenligninger træner kursisterne i at udtrykke synspunkter og begrunde deres holdninger i diskussioner om relevante og vedkommende emner har fokus på grammatik og udtale som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med styrker automatiseringen af sproget, samtidig med at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, blandt andet strukturer fra Cooperative Learning, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet tematiserer forskellige grammatiske aspekter i det sprogfokus som findes sidst i alle kapitler har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet minioplæg, CL-strukturer, underholdende spil samt test, som repeterer viden og ordforråd optimerer kursisternes forberedelse til modultest med modultestlignende læse-, skrive- og mundtlige opgaver. Ekstramateriale
Du fnder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Brugerbedømmelser af Fokus 4Find lignende bøger
Bogen Fokus 4 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.