Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Colloids

- Fundamentals of Formulation

Bag om Food Colloids

This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048502
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 434
  • Udgivet:
  • 22. februar 2001
  • Størrelse:
  • 241x164x32 mm.
  • Vægt:
  • 804 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 20. november 2024

Beskrivelse af Food Colloids

This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Brugerbedømmelser af Food Colloids



Find lignende bøger
Bogen Food Colloids findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.