Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Flavours

- Biology and Chemistry

indgår i RSC Paperbacks serien

indgår i ISSN serien

Bag om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 28. februar 1997
  • Størrelse:
  • 144x216x10 mm.
  • Vægt:
  • 226 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 21. november 2024

Beskrivelse af Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Brugerbedømmelser af Food Flavours



Find lignende bøger
Bogen Food Flavours findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.