Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Flavours

- Biology and Chemistry

indgår i RSC Paperbacks serien

indgår i ISSN serien

Bag om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 28. februar 1997
  • Størrelse:
  • 144x216x10 mm.
  • Vægt:
  • 226 g.
  • BLACK WEEK
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Brugerbedømmelser af Food Flavours



Find lignende bøger
Bogen Food Flavours findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.