Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

For han ved ikke hvad han gør

- et kærligt portræt af Gud

Bag om For han ved ikke hvad han gør

Bibelen er verdens vigtigste og mest vanvittige bog. Og uanset om Gud findes eller blot er en litterær figur, kommer man ikke uden om, at hans indflydelse har været monumental. FOR HAN VED IKKE HVAD HAN GØR er filosof Rasmus Ugilt og journalist Michael Jeppesens kærlige og nysgerrige portræt af den karakter, vi kender som Gud. Det er også en reflekteret og tekstnær rejse gennem Bibelen, der bringer læseren nærmere sit 3000 år gamle kulturelle og religiøse ophav. Forfatterne har i de sidste fire år læst og talt sig gennem hele Bibelen i radioprogrammet Jeppesens Bibelskole, og deres fascination af Gud og Bibelens historier er kun vokset. Selv om forfatterne ikke tror på Gud, er de alligevel kommet til at holde af ham. De har undret sig, moret sig, været forargede og inspirerede, har haft ahaoplevelser og indimellem også kedet sig. Men det, de mest af alt står tilbage med, er en følelse af, at Bibelen var noget helt andet, end de havde forventet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770368896
  • Udgivet:
  • 1. December 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af For han ved ikke hvad han gør

Bibelen er verdens vigtigste og mest vanvittige bog. Og uanset om Gud findes eller blot er en litterær figur, kommer man ikke uden om, at hans indflydelse har været monumental.

FOR HAN VED IKKE HVAD HAN GØR er filosof Rasmus Ugilt og journalist Michael Jeppesens kærlige og nysgerrige portræt af den karakter, vi kender som Gud. Det er også en reflekteret og tekstnær rejse gennem Bibelen, der bringer læseren nærmere sit 3000 år gamle kulturelle og religiøse ophav.

Forfatterne har i de sidste fire år læst og talt sig gennem hele Bibelen i radioprogrammet Jeppesens Bibelskole, og deres fascination af Gud og Bibelens historier er kun vokset.

Selv om forfatterne ikke tror på Gud, er de alligevel kommet til at holde af ham. De har undret sig, moret sig, været forargede og inspirerede, har haft ahaoplevelser og indimellem også kedet sig. Men det, de mest af alt står tilbage med, er en følelse af, at Bibelen var noget helt andet, end de havde forventet.

Brugerbedømmelser af For han ved ikke hvad han gørFind lignende bøger
Bogen For han ved ikke hvad han gør findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.