Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Camilla Larsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Teorier, metoder, implementering
    af Trine Ungermann Fredskild, Jesper Frederiksen, Camilla Larsen, mfl.
    277,95 kr.

    Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet – teorier, metoder og implementering giver læseren såvel en teoretisk baggrund som en praktisk indsigt i samarbejde mellem forskellige faggrupper i sundhedsfaglige sammenhænge.Bogen er struktureret i tre dele, der undersøger tværprofessionelt og -sektorielt samarbejde med det formål at skabe sammenhængende og effektive sundhedstjenester, der kan håndtere fremtidens udfordringer i sundhedsvæsenet. Den første del præsenterer teoretiske begreber og den seneste forskning inden for tværprofessionelt samarbejde i sundhedssektoren. Anden del beskriver teoretiske metoder og modeller til at fremme samarbejdet med særlig vægt på ledelsesperspektiver og fremtidsorienterede tilgange. Tredje del går i dybden med implementering og fremtidsperspektiver gennem praktiske eksempler.Forfatterne er førende eksperter inden for de forskellige tilgange og emner, der beskrives i bogen. Hvert kapitel indledes med en kort sammenfatning af kapitlets indhold og inkluderer cases og konkrete eksempler for at forankre teorien i praksis.Bogens målgruppe spænder bredt fra studerende på grunduddannelsen i sygepleje til erfarne sygeplejersker. Med sin stærke forskningsbaserede tilgang er bogen også egnet som pensumlitteratur på master- og kandidatniveau.

  • af Camilla Larsen
    437,95 kr.

    "Smagsfuld Sundhed: Begynderens Lav-Salt Kogebog" inviterer dig ind i en verden af sund og velsmagende madlavning uden at gå på kompromis med smagen. Camilla Larsen, ernæringsekspert og madlavningsentusiast, deler sine hemmeligheder til at tilberede lækre måltider med mindre salt og mere smag.Denne kogebog er skræddersyet til begyndere, der ønsker at reducere deres saltindtag uden at gå på kompromis med smagen. Her finder du en samling af nemme og lækre opskrifter, der gør det let at tilberede lav-salt måltider, der stadig smager fantastisk.Camilla Larsen deler sin viden om ernæring og smag med dig og giver dig tips til at tilføje smag til dine retter uden at bruge for meget salt. Nu kan du nyde madlavning uden skyhøjt saltindhold og opdage nye smagsoplevelser.Giv din sundhed et løft med "Smagsfuld Sundhed: Begynderens Lav-Salt Kogebog". Lær at tilberede velsmagende retter med sundhed i fokus og opdag, hvordan du kan skabe mad, der er godt for både krop og smagsløg.

  • Spar 21%
    - i fællesskab
    af Christel Lund Russell, Estrid Haulrich, Camilla Larsen, mfl.
    197,95 kr.

    I denne bog beskrives glæden ved at være fælles om det gode måltid, hvor hovedingrediensen er økologisk grønt fra avlere i nærområdet. Her gives anvisninger og gode råd til, hvordan man får det bedste ud af årstidens grønt til både hverdag og fest for få eller mange. I de senere år er der kommet mere og mere økologisk grønt på hylderne, og i denne bog vil Københavns Fødevarefællesskab beskrive deres smag og egenskaber samt vise, hvordan man får det bedste ud af dem, udnytter rester og undgår madspild. Bogen er bygget op omkring de fire sæsoner, og som optakt til de enkelte afsnit bringes interview med en eller flere af de avlere, som foreningen arbejder sammen med. Herefter tages udgangspunkt i de mere eller mindre kendte grøntsager fra den pågældende sæson. Der gives gode idéer til nye og utraditionelle kombinationer af kendte og mindre kendte grøntsager samt tips til opbevaring og udnyttelse af den usædvanlige grøntsags smag og egenskaber. I bogen vil der desuden være en liste over, hvad det er hensigtsmæssigt at have i sit køkkenskab af bønner, linser, pasta, krydderier o.l. som supplement til de økologiske grøntsager. Ligeledes gives forslag til variation af dressinger og tilbehør. Om forfatterne De seks forfattere har mødt hinanden i Københavns Fødevarefællesskab, hvis idé og formål er at støtte lokale økologiske avlere til fælles gavn og glæde. Deres bidrag til fællesskabet er at forvandle ugens grøntsager til et fælles måltid for afdelingens medlemmer. Her mødes folk i alle aldre, og der er altid hjertevarme, god stemning og imødekommenhed, når man mødes med sine naboer omkring bordet. Det giver sammenhold i lokalsamfundet. Estrid Haulrich, 75 år. Har arbejdet som gymnasielærer og med international udvikling. Lene Rønnest, 71 år. Har arbejdet som gymnasielærer. Christel Lund Russell, 51 år. Har efter 25 år som designer nu åbnet egen vintage/interiør-butik. Camilla Borgsted Larsen, 29 år. Arbejder som læge. Cecilie Petersen, 28 år. Arbejder som havbiolog. Trine Matthiesen, 31 år. Er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som efterskolelærer.

  • af Christel Lund Russell, Estrid Haulrich, Camilla Larsen, mfl.
    167,95 kr.

    Denne bog fandt sit udspring ved de store gryder under talrige fællesmiddage, som de fem forfattere er med til at fremtrylle for medlemmerne af ­Københavns Fødevarefællesskab på Østerbro. De dugfriske økologiske råvarer får de fra en snes økologiske avlere på Sjælland, som året rundt forsyner dem med sæsonens frugt og grønt. Fire avlerportrætter giver et indblik i årets gang på gården samt vilkårene for økologisk og biodynamisk produktion og ikke mindst glæden ved det fællesskab, som er skabt på tværs af land og by.De fire årstider opleves her gennem velsmagende retter, der tager ­udgangspunkt i den enkelte grøntsag. Der gives gode ideer til nye og utraditionelle kom­bina­tioner af kendte og mindre kendte grøntsager samt udnyttelse af den enkelte grøntsags smag og egenskaber. Desuden gives forslag til, hvilke grund­ingredi­enser det er godt at have i køkkenskabet, samt masser af inspiration til dressinger, tilbehør, topping, syltning, fermentering og udnyttelse af rester.Om forfatterChristel Lund Russell, Estrid Haulrich, Lene Rønnest, Camilla Larsen og Cecilie PetersenDe fem forfattere har mødt hinanden i Københavns Fødevarefællesskab, hvis idé og formål erat støtte lokale økologiske avlere til fælles gavn og glæde. Deres bidrag til fællesskabet er atforvandle ugens grøntsager til et fælles måltid for afdelingens medlemmer.Estrid Haulrich, 76 år, har arbejdet som gymnasielærer og med international udvikling.Lene Rønnest, 72 år, har arbejdet som gymnasielærer.Christel Lund Russell, 52 år, har efter 25 år som designer nu åbnet egen vintage/interiør-butik.Camilla Borgsted Larsen, 30 år, arbejder som læge.Cecilie Petersen, 29 år, arbejder som havbiolog.E-bogen er lavet i fixed format.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.