Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Fra jord til bord i fællesskab

Denne bog fandt sit udspring ved de store gryder under talrige fællesmiddage, som de fem forfattere er med til at fremtrylle for medlemmerne af ­Københavns Fødevarefællesskab på Østerbro. De dugfriske økologiske råvarer får de fra en snes økologiske avlere på Sjælland, som året rundt forsyner dem med sæsonens frugt og grønt. Fire avlerportrætter giver et indblik i årets gang på gården samt vilkårene for økologisk og biodynamisk produktion og ikke mindst glæden ved det fællesskab, som er skabt på tværs af land og by. De fire årstider opleves her gennem velsmagende retter, der tager ­udgangspunkt i den enkelte grøntsag. Der gives gode ideer til nye og utraditionelle kom­bina­tioner af kendte og mindre kendte grøntsager samt udnyttelse af den enkelte grøntsags smag og egenskaber. Desuden gives forslag til, hvilke grund­ingredi­enser det er godt at have i køkkenskabet, samt masser af inspiration til dressinger, tilbehør, topping, syltning, fermentering og udnyttelse af rester. Om forfatter Christel Lund Russell, Estrid Haulrich, Lene Rønnest, Camilla Larsen og Cecilie Petersen De fem forfattere har mødt hinanden i Københavns Fødevarefællesskab, hvis idé og formål er at støtte lokale økologiske avlere til fælles gavn og glæde. Deres bidrag til fællesskabet er at forvandle ugens grøntsager til et fælles måltid for afdelingens medlemmer. Estrid Haulrich, 76 år, har arbejdet som gymnasielærer og med international udvikling. Lene Rønnest, 72 år, har arbejdet som gymnasielærer. Christel Lund Russell, 52 år, har efter 25 år som designer nu åbnet egen vintage/interiør-butik. Camilla Borgsted Larsen, 30 år, arbejder som læge. Cecilie Petersen, 29 år, arbejder som havbiolog. E-bogen er lavet i fixed format.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793679924
  • Udgivet:
  • 3. maj 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fra jord til bord i fællesskab

Denne bog fandt sit udspring ved de store gryder under talrige fællesmiddage, som de fem forfattere er med til at fremtrylle for medlemmerne af ­Københavns Fødevarefællesskab på Østerbro. De dugfriske økologiske råvarer får de fra en snes økologiske avlere på Sjælland, som året rundt forsyner dem med sæsonens frugt og grønt. Fire avlerportrætter giver et indblik i årets gang på gården samt vilkårene for økologisk og biodynamisk produktion og ikke mindst glæden ved det fællesskab, som er skabt på tværs af land og by.
De fire årstider opleves her gennem velsmagende retter, der tager ­udgangspunkt i den enkelte grøntsag. Der gives gode ideer til nye og utraditionelle kom­bina­tioner af kendte og mindre kendte grøntsager samt udnyttelse af den enkelte grøntsags smag og egenskaber. Desuden gives forslag til, hvilke grund­ingredi­enser det er godt at have i køkkenskabet, samt masser af inspiration til dressinger, tilbehør, topping, syltning, fermentering og udnyttelse af rester.
Om forfatter
Christel Lund Russell, Estrid Haulrich, Lene Rønnest, Camilla Larsen og Cecilie Petersen
De fem forfattere har mødt hinanden i Københavns Fødevarefællesskab, hvis idé og formål er
at støtte lokale økologiske avlere til fælles gavn og glæde. Deres bidrag til fællesskabet er at
forvandle ugens grøntsager til et fælles måltid for afdelingens medlemmer.
Estrid Haulrich, 76 år, har arbejdet som gymnasielærer og med international udvikling.
Lene Rønnest, 72 år, har arbejdet som gymnasielærer.
Christel Lund Russell, 52 år, har efter 25 år som designer nu åbnet egen vintage/interiør-butik.
Camilla Borgsted Larsen, 30 år, arbejder som læge.
Cecilie Petersen, 29 år, arbejder som havbiolog.
E-bogen er lavet i fixed format.

Brugerbedømmelser af Fra jord til bord i fællesskab



Find lignende bøger
Bogen Fra jord til bord i fællesskab findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.