Bøger af Christian Frost

Christian Frost er journalist og født i 1968. Christian Frost er en rigtig "mande-mand" og elsker biler dyre møbler,, ure, rejser og alt der er super maskulint og giver grin og glæde.. Han er bl.a. tidligere journalist på Bilmagasinet samt forfatter til bogen Bang og Olufsen (2016) samt Den store bog om Rolex (2015). Men selvom om Christian har typiske mande-interesser, så skriver han unikt og formår at henvende sig til både mænd og kvinder. Med sin bog "Gud er bare hund stavet bagfra (2014)", som er hans første kriminalroman og den første i en planlagt serie på foreløbig ti bøger om Erik Otto Falster og hans makker Lars Hede, beviste han hvordan han kan appellere og tale til ligeså meget kvinder som mænd. Christian skriver fantastisk nuanceret, med eminente og gennemarbejdede plots! Dennne sammensætning sammen med Christians altid humoristiske beskrivelser og forklaringer, gør det umuligt at lægge hans krimier bag sig. Siderne vender sig selv og man bliver slugt ind i hver eneste situation der bliver beskrevet. Han formår bl.a. at blande krimi og uhyggelige plots, med humor uden det bliver sort eller useriøst. Istedet skaber det en balance og fængende struktur, som gør læseren tilpas.

Udover " Gud er hund stavet bagfra" udkom Efterfølgeren, Araberen der var hvid som sne begyndelsen af 2015 og 3. bind i serien, Valmuemanden i juni 2018.

Privat bor Christian Frost i en skøn lejlighed I København, hvor hans krimier bliver til, enten ved skrivebordet med udsigt ud over vandet og sønnen legende bagved ham, eller på en af hans utallige rejser rundt i hele verden. Begge deler giver Christian den inspiration som skal til for at skrive så applerede og nærværende samt med den perfektioniske kvalitet hans bøger er kendetegnet af.
Hvis man spørger Christian hvad der kendetegner ham privat får man svaret "Mit humoristiske jeg, som er mit særkende samt det at jeg jo holder mest af alt af ting, det kan holde hele livet, fordi jeg — ligesom Falster — hader forandringer".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.