Bøger af Claus Meyer

Den danske kok, Claus Meyer, blev født på Nykøbing Falster i 1963. Han er i dag en af Danmarks mest kendte kokke. Udover at arbejde som kok, fungerer Claus Meyer også som kogebogsforfatter, iværksætter og foredragsholder. Han er uddannet Cand. merc. international fra Copenhagen Business School i 1991 og startede i 1989 catering virksomheden ”Meyers Køkken”. Han blev dog for alvor kendt i de danske hjem, da han i perioden mellem 1991 og 1999 fungerede som huskok i program-serien ”Meyers Køkken” på DR1. Claus Meyer har igennem hele sin karrierer haft et stort fokus på kvaliteterne i den nordiske madkultur. Han åbnede i 2003 restauranten Noma, sammen med køkkenchef René Redzepi. Restauranten er flere gange blevet kåret som verdens bedste restaurant, og den modtog allerede efter halvandet år sin første michelin-stjerne. Udover åbningen af Noma, har Claus Meyer et utal af initiativer på CV´et. Han har således etableret et eddikebryggeri, Meyers Bageri og adskillige restauranter. Derudover har Claus Meyer været en stærk stemme i debatten om den danske madkultur. Han har via forskning, rådgivning og formidling, gjort alt for at fremme mulighederne i det danske køkken, samt bekæmpe elendigheden. Claus Meyer har udgivet adskillige kogebøger, der alle er fyldt med lækre opskrifter og illustrationer. Blandt andet bør hans bog ”Almanak” fra 2010 nævnes. Den indeholder mere end 1000 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende grøntsager. I dag bor Claus Meyer sammen med sin familie i New York, hvor han for nyligt har åbnet den anmelderroste restaurant, Agern.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.