Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Claus Meyer

Den danske kok, Claus Meyer, blev født på Nykøbing Falster i 1963. Han er i dag en af Danmarks mest kendte kokke. Udover at arbejde som kok, fungerer Claus Meyer også som kogebogsforfatter, iværksætter og foredragsholder. Han er uddannet Cand. merc. international fra Copenhagen Business School i 1991 og startede i 1989 catering virksomheden ”Meyers Køkken”. Han blev dog for alvor kendt i de danske hjem, da han i perioden mellem 1991 og 1999 fungerede som huskok i program-serien ”Meyers Køkken” på DR1. Claus Meyer har igennem hele sin karrierer haft et stort fokus på kvaliteterne i den nordiske madkultur. Han åbnede i 2003 restauranten Noma, sammen med køkkenchef René Redzepi. Restauranten er flere gange blevet kåret som verdens bedste restaurant, og den modtog allerede efter halvandet år sin første michelin-stjerne. Udover åbningen af Noma, har Claus Meyer et utal af initiativer på CV´et. Han har således etableret et eddikebryggeri, Meyers Bageri og adskillige restauranter. Derudover har Claus Meyer været en stærk stemme i debatten om den danske madkultur. Han har via forskning, rådgivning og formidling, gjort alt for at fremme mulighederne i det danske køkken, samt bekæmpe elendigheden. Claus Meyer har udgivet adskillige kogebøger, der alle er fyldt med lækre opskrifter og illustrationer. Blandt andet bør hans bog ”Almanak” fra 2010 nævnes. Den indeholder mere end 1000 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende grøntsager. I dag bor Claus Meyer sammen med sin familie i New York, hvor han for nyligt har åbnet den anmelderroste restaurant, Agern.

Vis mere
Filter
Filter
Genre
  • (12)
  • (2)
  • (1)
Bogtype
  • (12)
  • (10)
Format
  • (12)
  • (8)
  • (2)
Sprog
  • (14)
  • (2)
Pris
DKK
Tag
  • (6)
  • (5)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
  • af Claus Meyer
    62,00 - 234,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • af Claus Meyer
    94,00 - 236,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    Alt i en gryde. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • af Claus Meyer
    62,00 - 318,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    ALMANAK er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.I ALMANAK er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af sprøde ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle. ALMANAK er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • af Lotte Holm, Nina Beyer, Kjeld Hermansen, mfl.
    536,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives. Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning. Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer. Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • af Claus Meyer
    94,00 - 235,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    Ny, stærkt udvidet udgave af Claus Meyers Naturalmanak med 100 arter og 75 opskrifter. Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Naturen er frodig og gavmild, og det er en gave at spise et måltid, lavet af råvarer, du har selv har fundet i den vilde natur og bragt hjem i dit køkken. Ligesom Almanak følger Meyers store Naturalmanak årets gang og sæsonernes skiften. Planter, svampe osv. er placeret efter den årstid, hvor væksten er bedst og mest udbytterig, også selv om en given plante kan være i sæson over flere årstider. Under art vil det være uddybet, hvis der er flere tidspunkter, der er værd at holde øje med. Bagerst i bogen finder du beskrivelser af forskellige typer naturområder, fx overdrev, kystskrænter og strandenge. Du får også gode råd til tørring af forråd; svampe, bær, frugter mv.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • - Året rundt
    af Claus Meyer & Arne Astrup m.fl.
    159,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    Ny Nordisk Hverdagsmad – Året rundt indeholder 125 opskrifter med sæsonnære nordiske råvarer fordelt på forår, sommer, efterår og vinter. For hver årstid er der opskrifter på vegetariske retter, kød, fisk og desserter, og bagest i bogen findes et helt opslagsværk over de vigtigste nordiske råvarer og deres sundhedspotentiale. Når man spiser efter årstiden, får man ikke bare mere frisk og velsmagende mad, men også mad med flere sunde indholdsstoffer. Man vil også opleve, at det ikke er nødvendigt med de samme mængder af fedtstof, fordi friskere råvarer giver en større naturlig smagsfylde i maden. Ny Nordisk Hverdagsmad er en af de seneste års allerstørste kogebogssucceser. Rigt illustreret med skønne fotos af Anders Schønnemann.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • af Claus Meyer
    48,00 - 197,95 kr.
    Fragt 25,00 kr.

    Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på besynderlig vis forsvundet ud af vores bevidsthed og er blevet glemt af langt de fleste. Nu spirer interessen for de vilde urter og naturens velsmagende overraskelser heldigvis igen. Og med god grund. Naturen er så frodig og gavmild, og når du bliver fortrolig med voksesteder og de bedste plukketidspunkt kommer du sjældent tomhændet hjem. Det føles som en gave at spise et måltid, der er lavet af råvarer, du har selv har fundet i den vilde natur og bragt hjem i dit køkken. Ligesom Almanak (2010) følger denne naturalmanak årets gang og sæsonernes skiften som struktureringsprincip. En almanak er traditionelt en udgivelse, der indeholder en fortegnelse over alle årets dage. Da det princip blev for omfattende for denne lille bog, der skal kunne tages med i rygsækken på tur i skoven eller på stranden, er den inddelt efter årstider – startende med foråret, hvor lysten til at komme ud i naturen efter en lang vinter er størst. Planter, svampe osv. er placeret efter den årstid, hvor væksten er bedst og mest udbytterig, også selv om en given plante kan være i sæson over flere årstider. Under hver plante, frugt eller musling vil det være uddybet, hvis der er flere tidspunkter, der er værd at holde øje med. Under hvert opslag finder du forslag til, hvordan du bruger det, du har fundet. Prøv også selv at lede videre, kigge i gamle kogebøger, find flere opskrifter på nettet eller brug de henvisninger, der er til opskrifter i Almanak. Som bekendt er det kun fantasien, der sætter grænser. Bagerst i bogen finder du tolv beskrivelser af naturområder, der kan hjælpe dig med at orientere dig i opslagsdelen, der bl.a. refererer til overdrev, kystskrænter og strandenge. Bagerst i bogen finder du også gode råd til tørring af forråd; svampe, bær, frugter mv. Med Meyers naturalmanak i hånden bliver du guidet sikkert gennem vildnisset og kommer hjem med alt fra blåmuslinger og brombær til strandkvan, brændenælder og violer.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • af Claus Meyer
    48,00 kr.

    Meyers Bageri er skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. Derfor introducerer jeg dig for korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Jeg forklarer omhyggeligt, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte- hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Mit inderste ønske er, at du oplever dit dejtrug blive til et steinwayflygel. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, så lover jeg, at du hurtigt bliver en endnu bedre bager.Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Halken Skytte, som er daglig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli, der i 2009 blev certificeret "statskontrolleret økologisk bageri".Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    48,00 - 236,95 kr.
    Fragt 25,00 kr.

    Meyers Kager er den søde søster til bestselleren Meyers Bageri. Bogen er skrevet til dig, der elsker kager og gerne vil videre med din bagning. Som altid når Claus Meyer er på spil, bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide, denne gang om kagebagningens råvarer,redskaber og grundprincipper.Glæd dig til at læse kagernes dragende historie, inden du kaster dig over bogens overvældende opbud af knasende sprøde, lokkende søde, behageligt bløde og ikke mindst fuldfede og smørgode opskrifter fra Meyers eget kageværksted.Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med kagekammeraten og chokoladeelskeren Morten Borup. Mortener til daglig tilknyttet Meyers Madhus som underviser, han er medstifter af Chokoladeselskabet og i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling.Læs mere om bagekurserne på meyersmadhus.dk."Som det forhåbentlig fremgår af bogens billeder og opskrifter, har vi ikke ønsket at lave en blærebog med snorlige komplicerede udstyrsstykker, men at vise dig de kager, vi selv elsker højest og som vi tror, du har størst glæde af at mestre."Claus Meyer OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • - Bread and Baking in the Nordic Kitchen
    af Claus Meyer
    293,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    Bring the delicious flavours of the Nordic bakery into your own kitchen with this new book from celebrated restaurateur, Claus Meyer.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • - One year of family cooking
    af Claus Meyer
    226,95 kr.
    Fragt 29,95 kr.

    Discover the delights of fresh, Scandinavian family cooking with this book from Noma co-founder Claus Meyer.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • af Claus Meyer
    48,00 kr.

    Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre hvert år ved midvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt. Da vi blev kristnet omkring år tusind flyttedes festen til december, og man fejrede nu i stedet Jesu fødsel.Det har vi gjort hvert år siden, og nu nærmer sig igen tiden, hvor familie, venner og kolleger samles om måltider, som helst skal være genkendelige og vække minder, men samtidig gerne må være noget ud over det sædvanlige.I denne bog har Claus Meyer samlet 50 af sine bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til, af spiselige sager. Her er sild, fiskefilet og rugbrød. Mørbrad, and og flæskesteg. Kartofler og rødkål. Risalamande, naturligvis. Og ikke at forglemme – gløgg, æbleskiver og honninghjerter. Nytårets torsk og kransekage er heller ikke glemt. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    48,00 kr.

    Meyers Chokolade er en grundbog i alt vedrørende chokolade. Lær alt om chokoladeproduktion fra kakaotræet til fremstilling af råchokoladen. Læs om forskellige typer af chokolade og de mange kvaliteter dette fantastiske landbrugsprodukt har.På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over kager, desserter og is med chokolade i.Glæd dig til et overflødighedshorn af fantastiske opskrifter på alt fra fløjlsbløde chokolademousser og syndige chokoladekager til dejlige isdesserter og fyldte chokolader.Meyers Chokolade er den 3. bog i samme serie som Meyers Bageri og Meyers Kager.OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    48,00 kr.

    Bliv en god salatsnedkerAt lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens år op i en højere enhed. Men kan man blande spinat og rodfrugter, hvilken dressing passer til hvilke typer salater, og hvornår er det f.eks. en god ide at bruge croutoner? Det og en lang række andre spørgsmål giver Claus Meyer svaret på, når han inviterer indenfor i Salatværkstedet.Claus Meyer blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater, og absolut intet er overladt til tilfældighederne. Bogen rummer opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæcarsalat, og er desuden spækket med nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave på.Claus Meyer, f. 1963, er gastronomisk iværksætter og har i mere end 25 år udfordret den danske madkultur. Han har gennem foredrag, kursusaktiviteter, tv-programmer, kogebøger, ved utrætteligt at blande sig i den offentlige maddebat og ikke mindst gennem sine virksomheder, konstant forsøgt at anvise veje til større kvalitet i maden og måltidet.Lars Scheel, f. 1968, er uddannet kok fra Munkebjerg Hotel og arbejder som køkkenchef i Meyers Køkken og Deli. Han har gæsteoptrådt på restauranter på f.eks. Mauritius og i New York, skrevet bøger og udført diverse gastronomiske rådgivningsopgaver. OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    48,00 kr.

    BAGEBOG er den komplette samling af alle bageopskrifterne fra Meyers Bageri, Almanak og Meyers Kager. I en og samme bog får du alt, hvad der er værd at vide om bagning af brød og kager; råvarerne, processerne, teknikkerne, historierne bag og sidst, men ikke mindst, et hav af gode, gennemprøvede opskrifter på bagværk i både det salte og det søde køkken.BAGEBOG indeholder mere end 200 opskrifter på bragende gode brød og fuldfede, smørgode kager. Glæd dig til at have klassikere som ølandshvedebrød, kanelsnurrer, citronmåne og hindbærsnitter samlet under et, og gør dig klar til at gå på opdagelse i et overflødighedshorn af fabelagtigt bagværk fra Claus Meyer og hans bagerier.

  • af Claus Meyer & Andreas Harder
    48,00 kr.

    I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst.Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere. OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.