Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Chokolade

Bag om Chokolade

Meyers Chokolade er en grundbog i alt vedrørende chokolade. Lær alt om chokoladeproduktion fra kakaotræet til fremstilling af råchokoladen. Læs om forskellige typer af chokolade og de mange kvaliteter dette fantastiske landbrugsprodukt har. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over kager, desserter og is med chokolade i. Glæd dig til et overflødighedshorn af fantastiske opskrifter på alt fra fløjlsbløde chokolademousser og syndige chokoladekager til dejlige isdesserter og fyldte chokolader. Meyers Chokolade er den 3. bog i samme serie som Meyers Bageri og Meyers Kager. OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711370797
  • Udgivet:
  • 8. marts 2013
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Chokolade

Meyers Chokolade er en grundbog i alt vedrørende chokolade. Lær alt om chokoladeproduktion fra kakaotræet til fremstilling af råchokoladen. Læs om forskellige typer af chokolade og de mange kvaliteter dette fantastiske landbrugsprodukt har.
På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over kager, desserter og is med chokolade i.
Glæd dig til et overflødighedshorn af fantastiske opskrifter på alt fra fløjlsbløde chokolademousser og syndige chokoladekager til dejlige isdesserter og fyldte chokolader.
Meyers Chokolade er den 3. bog i samme serie som Meyers Bageri og Meyers Kager.
OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Brugerbedømmelser af Chokolade



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.