Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Hanna Brabrand Henriksen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Hanna Brabrand Henriksen
  104,95 kr.

  Digtene er som dråber, der trænger igennem sindets sansehvirvel. En dråbe kan rumme myriader af liv. Uddrag af bogen Løser knuden på navlestrengen her i barneværelses morgen sang gennem vægge løftes op i lys og binder timerne mens jeg vender ryggen til dit åndedrag i samme rum som ansigtet på et falmet foto stivner med navnet på dine læber mellem opstablede kasser i min kælder Om forfatteren Hanna Brabrand Henriksen (f. 1945) har tidligere udgivet digtsamlingerne Dage, Sprækker og Skygger af lys. Har deltaget med digte i antologien Kvindestemmer og Lyriske stemmer.

 • af Hanna Brabrand Henriksen
  89,95 kr.

  En digtsamling om begær, kærlighed, livets flygtighed, tab og erindring - en afsøgning af eksistensens grænser med døden og tabets realitet på den ene side og håbet og den til enhver tid eksisterende kærlighed på den anden.Uddrag af bogen:Den er så lillejeg skærmer deni min håndnår jeg holder om denlænge nokmærker jeg varmennår jeg knuger denhører jeget hjerte slåsom et ekko af bristede dråbermod krystalOm forfatteren:Hanna Brabrand Henriksen er født i 1945 på Djursland. Hun er uddannet pædagog og arbejder desuden som autodidakt stenskulptør. Interessen for digte går fint i spænd med det at hugge i sten - for i en smuk sten gemmer der sig ofte et smukt digt.Dage er hendes første digtsamling.

 • af Hanna Brabrand Henriksen
  74,95 kr.

  Hanna Brabrand Henriksens anden digtsamling er en intens afsøgning af de små, men betydningsfulde ting i tilværelsen.Digtene træder frem som billeder af erkendelser og erindringer lagret i sindets forskellige tilstande og stemninger. Øjebliksbilleder, der dukker op fra det ubevidste som en slags forløsning.Uddrag af bogen:Du bringer uorden i mit hvilestedordene får væggene til at vaklenår du klæber dig fasti det alt for trange husgennem angsteni mine mørke sprækkervil du aldrig finde rumeller høre de stumme råbfra et åbent næbom spild af tidbag et tikkende urOm forfatteren:Hanna Brabrand Henriksen er født i 1945 på Djursland. Hun har været bosat i København en del år, men er nu vendt tilbage til sin hjemegn. Hun debuterede i 2013 med digtsamlingen Dage.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.