Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Dage

En digtsamling om begær, kærlighed, livets flygtighed, tab og erindring - en afsøgning af eksistensens grænser med døden og tabets realitet på den ene side og håbet og den til enhver tid eksisterende kærlighed på den anden. Uddrag af bogen: Den er så lille jeg skærmer den i min hånd når jeg holder om den længe nok mærker jeg varmen når jeg knuger den hører jeg et hjerte slå som et ekko af bristede dråber mod krystal Om forfatteren: Hanna Brabrand Henriksen er født i 1945 på Djursland. Hun er uddannet pædagog og arbejder desuden som autodidakt stenskulptør. Interessen for digte går fint i spænd med det at hugge i sten - for i en smuk sten gemmer der sig ofte et smukt digt. Dage er hendes første digtsamling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793076396
  • Udgivet:
  • 13. September 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dage

En digtsamling om begær, kærlighed, livets flygtighed, tab og erindring - en afsøgning af eksistensens grænser med døden og tabets realitet på den ene side og håbet og den til enhver tid eksisterende kærlighed på den anden.

Uddrag af bogen:

Den er så lille
jeg skærmer den
i min hånd
når jeg holder om den
længe nok
mærker jeg varmen
når jeg knuger den
hører jeg
et hjerte slå
som et ekko af bristede dråber
mod krystal

Om forfatteren:

Hanna Brabrand Henriksen er født i 1945 på Djursland. Hun er uddannet pædagog og arbejder desuden som autodidakt stenskulptør. Interessen for digte går fint i spænd med det at hugge i sten - for i en smuk sten gemmer der sig ofte et smukt digt.
Dage er hendes første digtsamling.

Brugerbedømmelser af DageFind lignende bøger
Bogen Dage findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.