Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Fødevarehygiejne er skrevet til dig, der arbejder med fødevarer og derfor skal have helt styr på hygiejnen. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne.I bogen bliver forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter gennemgået og du kan læse om, hvor og hvordan de lever og hvordan de smitter.Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem.Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning.
Bogen indeholder en gennemgang af arbejdsmiljøsystemet og dets redskaber; fysisk arbejdsmiljø, psykisk arbejdsmiljø, erstatning samt et afsnit om sundhed på arbejdspladsen. Den indeholder også et kapitel om, hvordan eleven kan bidrage til det gode arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Bogen er sprogligt gennemset og tilpasset af en læsevejleder. Overalt understøttes indlæringen af eksempler og illustrationer fra gastronomens, receptionistens og tjenerens hverdag. Arbejdsmiljø er rettet til gastronomer, receptionister og tjenere. Den styrker det forebyggende arbejdsmiljøarbejde. Denne 3. udgave er udvidet med et afsnit om seksuel chikane.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.