Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jacob Storch

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Ledelse og udvikling af team
    af Thorkil Molly-Søholm, Asbjørn Molly, Jacob Storch, mfl.
    193,95 - 305,95 kr.

    Bogen gennemgår, hvordan teambaserede organisationsformer giver nye udfordringer til ledelsen, og hvordan teamcoaching kan fungere i praksis. Der gives et teoretisk og metodemæssigt overblik over udfordringerne og mulighederne i teamarbejdsformen. De mange illustrerende cases og øvelser guider læseren til en forståelse af, hvordan team etableres, vedligeholdes og udvikles gennem blandt andet teamudviklingssamtaler og aktiv teamledelse. Teoretisk udspringer bogen af anerkendende systemiske idéer. Bogen henvender sig til ledere og konsulenter, der i kort form har brug for overblik og metodeanvisninger på et vellykket teamarbejde i organisationer.

  • af Kristian Dahl, Asbjørn Molly, Jacob Storch, mfl.
    359,95 kr.

    Hvordan coacher man som leder? Når jeg sidder i kursuslokalet og træner spørgeteknikker, går det fint, men når jeg skal bruge det hjemme i min organisation, fungerer det slet ikke. Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tilpasses de spilleregler, der gælder for arbejdskonteksten - det er udgangspunktet for denne bog. Forfatternes argument er, at der er sket en kortslutning i den måde, coaching er overført fra idrættens og terapiens verden til den organisatoriske hverdag. I denne bog giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer omsat til en ledelsesmæssig kontekst, og de byder på en række praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil. Ledelsesbaseret coaching henvender sig til ledere på alle niveauer, der ønsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og læring - for både medarbejder og leder.

  • - sammenhæng i offentlige organisationer
    af Carsten Hornstrup & Jacob Storch
    248,95 kr.

    Offentlige organisationer med en høj kvalitet i det tværgående samarbejde – den relationelle kapacitet – har mere tilfredse borgere, højere faglig kvalitet og er mere effektive. Høj relationel kapacitet betyder også en mindre grad af udbrændthed og højere jobtilfredshed blandt medarbejderne.Hvis offentlige organisationer skal lykkes med at håndtere de mest komplekse velfærdsopgaver, så er netop det tværfaglige samarbejde en meget vigtig strategisk ledelsesindsats. Forståelsen for og kompetencerne til at finde løsninger på tværs, når og hvor opgaverne kræver det, er i sidste ende afhængig af en samlet ledelsesindsats.Bogen Relationel kapacitet giver et sammenhængende bud på, hvorfor vi har brug for at opbygge en høj grad af relationel kapacitet, hvad begrebet relationel kapacitet dækker over, og hvordan offentlige organisationer trin for trin kan arbejde med det i praksis.Bogen henvender sig til ledere, konsulenter og medarbejdere.

  • af Thorkil Molly-Søholm, Asbjørn Molly-Søholm, Jacob Storch, mfl.
    218,95 kr.

    I Lederen som teamcoach får du en lang række redskaber, som vil ruste dig bedre til at coache grupper af individer. Bogen introducerer dig til de lederpositioner, du mest fordelagtigt kan indtage i forskellige situationer i forhold til teams: Hvornår arbejder jeg som coach? hvornår som chef? Du får en klar definition på, hvad et team egentlig er, og hvordan et team ofte vil udvikle sig. Og så får du først og fremmest en mængde konkrete værktøjer, spørgeteknikker, fasemodeller mv., som vil kunne styrke din praksis som teamcoach. Bogen er endvidere spækket med eksempler og cases.

  • af Thorkil Molly-Søholm, Asbjørn Molly, Jacob Storch, mfl.
    347,95 kr.

    "Når man coacher som leder, skal man coache som leder."Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tage afsæt i de særlige vilkår, der er gældende på den enkelte arbejdsplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer og omsætter dem til en ledelsesmæssig kontekst. De byder også på en række cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.Ledelsesbaseret coaching er udkommet i 10. oplag siden 1. udgave fra 2006. Nu er bogen blevet revideret og opdateret og udkommer i en 2. udgave, der også integrerer en del om coaching af teams og et kapitel om coaching af andre ledere. "Når man coacher som leder, skal man coache som leder."Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tage afsæt i de særlige vilkår, der er gældende på den enkelte arbejdesplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer og omsætter dem til en ledelsesmæssig kontekst. De byder også på en række cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.Ledelsesbaseret coaching er skrevet til alle med interesse for coaching som organisatorisk og ledelsesmæssig praksis. Bogen henvender sig til organisations- og ledelseskonsulenter og studerende på kandidat-, diplom- og masteruddannelserne; men først og fremmest naturligvis til ledere på alle niveauer, der ønsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og læring - for både medarbejdere og ledere.

  • af Jørgen Riber, Frank Iversen, Jacob Storch, mfl.
    227,95 - 256,95 kr.

    Med udgangspunkt i forfatternes pædagogiske virke demonstrerer denne antologi, hvordan skabelsen af anerkendende relationer danner grundlag for en anerkendende pædagogik. Det gælder både de professionelle voksnes relationer til hinanden, relationerne til de børn, de arbejder med, samt børnenes indbyrdes relationer. Bogen igennem lægges der især vægt på at opdage, fortælle og fremelske det, vi ønsker – frem for det, vi ikke ønsker. Dette fokus er særlig vigtigt, når kollegernes eller børnenes behov og adfærd udfordrer og vanskeliggør henholdsvis arbejdsmiljøet og den pædagogiske praksis. Bogen veksler mellem cases og teoretisk prægede afsnit baseret på systemisk tænkning og anerkendende praksis.

  • af Jørgen Riber, Bente Lynge, Jacob Storch, mfl.
    228,95 - 278,95 kr.

    Med udgangspunkt i systemisk tænkning beskriver bogen en anerkendende og værdsættende praksis, som inddrager både børn og voksne. Forfatterne demonstrerer, hvorledes denne praksis igangsætter forandringsprocesser, som stimulerer læring, skaberlyst og iværksætterånd. Ved at flytte fokus fra fejlfinding til anerkendelse styrkes både børnenes og de voksnes indbyrdes relationer samt deres selvværd og ansvarsfølelse. Bogen giver inspiration og konkrete metoder til alle med tilknytning til skolen: lærere, sundhedsplejersker, PPR-medarbejdere og pædagoger.Forord af Klaus Wilmann, tidligere formand for Børnerådet.Bogen er en del af serien ANERKENDENDE PÆDAGOGIK.

  • - Eelationel kapacitet i praksis i arbejdet med børn og unge
    af Carsten Hornstrup & Jacob Storch
    317,95 kr.

    Relationel kapacitet defineres i denne bog som evnen til at håndtere komplekse og dynamiske udfordringer, når og hvor behovet opstår.Denne praktiske bog præsenterer konkrete processer og modeller til arbejdet med:Sammenhængende ledelse (relationel ledelse)Sammenhængende indsatser (relationel koordinering)Sammenhængende løsninger (relationel samskabelse)Målgruppen er ledere og praktikere, der samarbejder på tværs af organisatoriske skel om at løse komplekse udfordringer for børn og unge.

  • - Prospektive begreber til situerede sociale undersøgelser
    af Ulla Thøgersen, Lone Hersted, Finn Thorbjørn Hansen, mfl.
    226,95 - 268,95 kr.

    John Shotter, verdenskendt sprog- og kommunikationstænker, har i en menneskealder været på udkig efter måder at undersøge vores sociale, sproglige og kropslige sammenvævethed med hinanden og den verden, vi lever i. Og vel at mærke inde fra denne aktivitetsstrøm, da det ifølge Shotter er illusorisk at tro, at vi kan stille os udenfor og blotlægge en skjult orden i et færdigdannet kosmos. Vi må lære at tænke, samtale, praktisere og forske med og i de bevægelige og komplekse verdener, vi bebor. For at kunne dvæle i hverdagens forvirrende sansninger og derindefra respondere og handle klogt – sammen – fordres en ny sensibilitet for de konkrete levede erfaringer.Bevægelige verdener er både Shotters introduktion til sin tænkning og et orienteringsværktøj i form af en praktisk anvendelig opslagsbog over 43 prospektive deskriptive begreber, som vi kan bruge i vores undersøgelser og samtaler, mens vi står midt i dem. Ordbogen efterfølges af fire artikler, der tænker med og praktiserer inde fra det shotterske univers.Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i deltagende forskning og praksis, fra psykologi, sociologi, antropologi, kommunikation til terapi, ledelse og konsultation.

  • af Jacob Storch, Carsten Sørensen, Karina Solsø & mfl.
    188,95 kr.

    Medarbejderundersøgelser skal skabe værdi og ikke ligge i et hjørne og samle støv. Det er budskabet i denne måneds bog. Forfatterne går bl.a. tæt på, hvorfor man skal foretage medarbejder-tilfredshedsundersøgelser, samt hvordan en organisationsmåling kan være relateret til øget organisatorisk performance. En hovedpointe er, at opfølgning er helt afgørende for at forbedre tilfredsheden hos medarbejderne. Og Resultatorienterede medarbejderundersøgelser beskriver, hvordan man på en meningsfuld og resultatorienteret måde kan foretage denne opfølgning.Bogen giver indblik i, hvordan organisationens HR-aktiviteter over tid kan kædes sammen, så aktiviteterne udmønter sig i konkrete handlinger, der er med til at skabe og udtrykke organisationens specifikke og unikke kendetegn. Her præsenterer forfatterne os for forskning, som viser, at kontinuitet og genkendelighed i organisatoriske processer er nært forbundet med økonomiske mål. Læserne får konkrete anvisninger til, hvordan man kan arbejde med at skabe kontinuitet i måden, man involverer medarbejdere på.Bogens sidste kapitel fokuserer på konkrete handlinger, og bogens centrale pointer opsummeres i ni anbefalinger til praksis. Bogen er relevant for alle, som interesserer sig for organisationers udvikling og meningsfuld brug af organisationsmålinger, fx eksterne konsulenter, HR-medarbejdere og ikke mindst ledere på alle niveuaer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.