Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
De fleste af os er ellevilde med slik og søde sager. Slik findes i tusindvis af variationer – de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde, de salte ... Slik kan i den grad samle os og er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi er faktisk så vilde med slik i Danmark, at vi spiser 6,6 kilo slik i gennemsnit om året pr person.Vi kender alle den sædvanlige skål med slik, der rammer bordet hver fredag, og hvorfor ikke lave det selv? Med denne bog i hånden kan du lave de bedste varianter hjemme i eget køkken. Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen – og meget mere.Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller, og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der gør det muligt at servere vegansk slik.
Hjemmelavet juleslik indeholder alle de bedste opskrifter på de lækreste julegodter. Julen handler om kærlighed, om at give og at være sammen med de nærmeste. Og det er lige præcis det, der er formålet med Martin Wieses juleslik – at skabe den traditionsrige hygge, som julen handler om. Julen er den tid på året, hvor vi især hygger om slikskålen, og juleslik findes i et væld af varianter – konfekt, lakrids, skum, de syrlige, de knasende, de sjove, de hårde, de salte og mange flere. Martin Wiese leverer 60 opskrifter og idéer til søde julefristelser på den hjemmegjorte måde. Læseren får opskrifter på det klassiske slik, vi kender fra juleslikskålen, børnevenligt juleslik, voksent juleslik, juleslik, vi giver i mandelgave og ikke mindst det juleslik, som vi kan bruge til den fineste julepynt. Opskrifterne er delt op i sværhedsgrader, så alle kan være med.Bogen indledes med en grundig guide til de vigtigste ingredienser og det udstyr, der er særligt godt at have, hvis man vil lave sit eget juleslik. Forfatteren giver i øvrigt en udførlig chokoladetempereringsguide, så hjemmebageren kan lykkes med at få en skinnende og blank chokolade.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.