Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Lige siden, at jeg flyttede hjemmefra, for rigtig mange år siden i midten af 1980`erne har jeg hvert eneste år til jul bagt småkager og lavet slik til familien juleaften. Det har ikke altid givet et professionelt resultat, indrømmet, men jeg har hygget mig med det.
Siden mine børn flyttede hjemmefra, har jeg fortsat traditionen, med større eller mindre held. Der findes næsten ikke noget bedre, end at kunne præsentere årets julegæster for slik og godter, som man selv har kreeret. Til dette års Bogforum i Bella Centret faldt jeg over Martin Wieses bog med inspiration til årets juleslik.
Opskrifterne er enkle at gå til så tag familiens yngre personer med i køkkenet og gå i gang med at lave juleslik, det er der også hygge over. Til abrikosflæsket kogte jeg abrikoserne aftenen før jeg lavede resten. Det betyder, at man ikke skal vente ret længe inden massen er kølet nok af til at man kan blande husblas i.
Jeg kan bestemt kun give mine varmeste anbefalinger til ”Hjemmelavet juleslik” hvis du mangler inspiration og nemme opskrifter til julens lækre og søde indslag. I tilgift så er opskrifterne meget enkle at gå i gang med.
Vurdering: 5/6 Roser.
Krimiormen.dk
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.© 2024 Bogreolen.dk Esromgade 15, 3. | 2200 København N | Danmark | CVR: DK43351621